Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRATILA GA IZ PRVOG REDA: Grašo pjevao na privatnoj zabavi, u publici snimljena Hana?

Na snimci s privatne zabave na kojoj je pjevao Petar Grašo, vidi se plavokosa djevojka koja izrazito nalikuje Hani Huljić, a sada se svi pitaju je li zaista ona.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell

Petar Grašo u četvrtak je navečer pjevao na jednoj privatnoj zabavi u Zagrebu, a na pozornici su mu se pridružile i kolegice Nina Badrić i Lorena Bućan koja je ujedno na svom Instagram profilu objavila snimke s koncerta.

U jednom se dijelu videa moglo vidjeti kako se pred pozornicom nalazi Ivan Huljić, a do njega djevojka plave kose vrlo slična Hani s kojom je Grašo već neko vrijeme u vezi.

Nastup Petra Graše Izvor: Instagram

Upravo je Tonči Huljić, Hanin otac, pratio Grašu na klaviru tijekom čitavog koncerta pa ne bi čudilo da se u publici nalazila i Hana. I on se nedavno oglasio oko veze njegove kćeri i 14 godina starijeg pjevača.

'Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa', rekao je Huljić za Večernji list.

Povezane vijesti

Magazin

Royals