Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HANA HULJIĆ I DANIJELU POZNAJE ODMALENA: Sa samo tri godine se pojavila u spotu s njom 

Hana Huljić s Danijelom Martinović se pojavila u spotu za pjesmu 'Došlo vrijeme'.

Hana Huljić i Danijela Martinović Izvor: YouTube screenshot

Vijest o vezi Petra Graše (45) sa 14 godina mlađom Hanom Huljić nakon prekida s Danijelom Martinović (50) iznenadila je javnost, a mnogima je zanimljiva povezanost svo troje od najranijih dana s kćeri skladatelja Tončija Huljića.

Naime, i Petar i Danijela poznaju Hanu  za  malena djevojčica. Martinović je 1993. bila pjevačica grupe Magazin, koji je izdao album 'Došlo vrijeme', a u spotu za istoimenu pjesmu se pojavila trogodišnja Tončijeva kći. U videu Hana na televiziji gleda Danijelin nastup, a ona kasnije dođe k njoj i odvede ju iz prostorije.

Magazin - Došlo vrijeme
Izvor: YouTube screenshot

Tekst za popularnu pjesmu 'Došlo vrijeme' je napisala Vjekoslava Huljić, dok ju je uglazbio njezin suprug Tonči.

Podsjetimo, prije nekoliko dana se saznalo da Grašo ljubi Hanu nakon što je u svibnju prekinuo 24 godišnju vezu s Danijelom. Petar, Hana i njezin otac su kratko komentirali tu vijest.

'Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne... Hvala na razumijevanju!', rekla je Hana za Večernji list.

'Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran', rekao je Grašo za Jutarnji list.

Prizore Hane i Danijele iz spota pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals