Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HANA HULJIĆ KOMENTIRALA VEZU S PETROM GRAŠOM: 'Kada se sve malo slegne...'

Hana Huljić oglasila se o vezi sa 14 godina starijim Petrom Grašom.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Story

Vijest o vezi Petra Graše (45) i 14 godina mlađe Hane Huljić iznenadila je javnost prošlog ponedjeljka, a mlada glazbenica se prvi put oglasila o svemu.

'Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne... Hvala na razumijevanju!', rekla je kratko kći skladatelja Tončija Huljića za Večernji list. Prije Hane je Grašo komentirao njihovu vezu.

'Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran', kratko je poručio 45-godišnji glazbenik za Jutarnji list.

Šuška se kako je par u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje. O svemu se oglasio i Tonči Huljić.

Povezane vijesti

'Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa', rekao je Huljić za Večernji list.

Hana i Petar poznaju se dugi niz godina, a 2016. surađivali su na pjesmi 'Srce za vodiča'.

Više fotografija navodnog para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals