Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POVRATAK U 2006.: Grašo sada ljubi 14 godina mlađu, a pogledajte Danijelu koja je tada izgledala kao curica

Glavna je vijest nova navodna djevojka Petra Graše, Hana Huljić, a svi se pitaju što na to kaže Danijela Martinović.

 Danijela Martinović Izvor: Instagram

Početak tjedna obilježila je vijest, koja će biti glavna tema narednih sedam dana, a potencijalno i cijeli mjesec. Naime, doznala se informacija da je pjevač Petar Grašo u vezi s 14 godina mlađom Hanom Huljić, kćeri Tončija Huljića.

Vijest o kojoj se već duže šuška su za Index.hr potvrdili izvori bliski pjevaču. Kako navode, Hana i Petar zajedno su već neko vrijeme, a ona ga prati na većini nastupa. Par je ove nedjelje snimljen u šetnji u centru Zagreba, a viđeni su i kako se drže za ruke.

 Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Instagram

Inače, Hana i Petar se poznaju dugi niz godina, a 2016. su godine surađivali na pjesmi 'Srce za vodiča' za koju je glazbu napisao Hanin otac i Petrov bliski prijatelj Tonči Huljić, dok tekst potpisuje njezina majka Vjekoslava.

'Jako sam se razveselila kad me Petar zamolio da otpjevam vokal. Ovdje se ne radi o duetu već sam ja interpretirala određene tonove umjesto instrumenata', komentirala je tom prilikom Hana.

A mnogi se sada pitaju kako je ovo prihvatila Danijela Martinović, Grašina najveća ljubav koja je trajala više od 24 godine i koja je završila nedavno. Ova 50-godišnja plavuša i dalje izgleda kao djevojčica, a mnogi je smatraju najslađom domaćom pjevačicom. A da zaista ne stari pokazuju i fotke iz prošlosti.

Pogledajte kako je izgledala 2006. godine na snimanju jedne televizijske serije gdje je u prozirnom topu, svijetlim trapericama niskog struka i pojas-lancima obuhvatila nekoliko trendova ranih 2000.-ih.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image