Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS BI SLAVILA 45. ROĐENDAN: Meri Cetinić prisjetila se svoje pokojne kćeri emotivnom čestitkom

Domaća pjevačica Meri Cetinić svojoj je kćeri Ivani Burić posvetila emotivnu objavu povodom 45. rođendana.

Meri Cetinić i kći Ivana Izvor: Facebook

Početkom je lipnja ove godine preminula kći 67-godišnje glazbene dive Meri Cetinić, Ivana Burić.

'S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor činile su naš život sretnim, prepun ljubavi... Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno... Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama, a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu... Tvoje stotine puta ponavljano 'Mami, I love you' odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi', oprostila se glazbena diva tada od svoje voljene kćeri.

A sada se prisjetila kćeri koja bi na današnji dan proslavila 45. rođendan, a tim joj je povodom posvetila emotivnu objavu na Facebooku.

'Cvijeće za tebe jer ti si bila najljepši cvijet. Sretan Ti rođendan, ljubavi moja! Pamtim ono sretno jutro na današnji dan 1976. kad sam Te prvi put primila u naručje, onako malenu i rekla Ti 'Bože, kako si lijepa!'...utihnuli su klaviri i smijeh u našoj kući, ali Ti ga danas proslavi sa Anđelima... Zasviraj im nekog Mozarta, Rahmanjinova, ispričaj im neku od onih tvojih neiscrpnih priča kakve si i meni pričala, nasmij ih onim svojim jedinstvenim humorom, kako si i mene znala samo Ti nasmijati... Ja ću ovdje misliti na Tebe svakog trena, u nadi da ću jednom tamo gore u Božjem prostranstvu opet ugledati Tvoje prekrasne, velike, djetinje oči! Ljubim Te, Ivi moj, priko svih svemira!', napisala je Meri.

Povezane vijesti

Magazin

Royals