Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PETAR GRAŠO JE GODINAMA DOBAR PRIJATELJ S HANINIM OCEM TONČIJEM: 'Smatram je dijelom obitelji'

Hana Huljić i Petar Grašo iza sebe imaju zajedničku suradnju na pjesmi 'Srce za vodiča'.

Petar Grašo, Hana Huljić Izvor: Story

Nekoliko mjeseci nakon što se saznalo za njegov prekid s Danijelom Martinović procurila je vijest da je Petar Grašo u vezi sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, kćeri svog bliskog prijatelja i suradnika Tončija Huljića.

Hana i Petar poznaju se dugi niz godina budući da su njihove obitelji bliske. 2016. godine surađivali su na pjesmi 'Srce za vodiča', a Hana se pojavila i u spotu ove Grašine pjesme. Inače, glazbu za ovu pjesmu napisao je njezin otac Tonči Huljić, a autorica teksta je njena majka Vjekoslava.

Petar Grašo, Hana Huljić, Srce za vodiča
Izvor: YouTube

Grašo tada nije štedio na pohvalama mlađahnoj kolegici, no otkrio je i da njen otac, s kojim je Grašo dobar prijatelj, nije bio oduševljen idejom da njih dvoje surađuju.

'Kad sam rekao Tončiju kako bih želio surađivati s Hanom, nije bio najsretniji jer nije želio da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to. No kada je čuo kako je zvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram dijelom obitelji', ispričao je Grašo za domaće medije.

Hana, koja je u to vrijeme bila u sedmogodišnjoj vezi s glazbenikom Tomislavom Šošićem, nije skrivala zadovoljstvo zbog ove suradnje.

'Petar nam je obiteljski prijatelj i baš me razveselilo što s njim mogu otpjevati pjesmu koju je zavolio na prvu. Zamolio me da mu otpjevam vokal, a ubrzo smo snimili spot u kojem glumim anđela jer se on spominje u tekstu. Jako mi je drago što sam mogla sudjelovati u ovoj lijepoj pjesmi', rekla je tada.

Više fotografija Hane i Petra pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals