Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE BIO PRVI PREKID, ALI JE BIO KONAČNI: Grašo je ljubio Danijelu 24 godine, a sve je zanimalo zašto se nisu vjenčali

Danijela Martinović i Petar Grašo bili su jedan od omiljenih domaćih parova, a onda su šokirali prekidom.

Petar Grašo, Danijela Martinović Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

Danijela Martinović i Petar Grašobili su jedan od najomiljenijih, ali i najdugovječnijih parova hrvatske estrade. Njihova je ljubav trajala više od 24 godine, a vijest o tome da su prekinuli, u javnost je isplivala u svibnju ove godine.

Par se upoznao u Opatiji na Dori davne 1995., a vezu su započeli dvije godine kasnije iako su je nastojali što duže držati podalje od očiju javnosti, te su dugo tvrdili da su isključivo u prijateljskom odnosu.

Grašo je 2019. u RTL-ovoj emisiji 'Zvijezde' ispričao ponešto o njihovom prvom susretu na koji ga je podsjetila Magazinova pjesma Svileni koju je izvela jedna kandidatkinja.

'Ovu je pjesmu napisao Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na Dori bio autore pjesme 'Boginja' koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi', ispričao je Grašo tom prilikom.

Povezane vijesti

'Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol do i mislim si: 'Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva 'kiki-riki-miki-moj'. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit', dodao je.

Iako su zajedno proveli više od dva desetljeća, Petar i Danijela nikad nisu stali pred oltar.

'Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, 'digli ruke' su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopće nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi', govorila je svojevremeno Danijela.

Iako su nastojali svoje karijere držati odvojenima, par je obožavatelje znao počastiti ponekim zajedničkim nastupom, te su ponekad gostovali jedno drugome na koncertima, no o svojoj vezi su govorili u rijetkim prilikama.

Otkrili su da su se na početku veze dogovorili da će svoju intimu čuvati za sebe, a istog su se dogovora, čini se pridržavali i nakon prekida, te nisu o tome davali nikakve medijske izjave.

Zajedničke trenutke para pogledajte u fotogaleriji. 

Povezane vijestiMagazin

Royals