Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUŽNA PRIČA OMILJENE VODITELJICE: Zabrinula je svijet zelenim stopalima, a asistenti tvrde da nikad nije trijezna

Wendy Williams bila je odsutna s malih ekrana zbog zaraze koronavirusom, no to nije jedini problem s kojim se bori...

Wendy Williams Izvor: Profimedia

Nedavno je 13. sezona 'The Wendy Williams Showa' odgođena nakon što se voditeljica zarazila koronavirusom. A onda je nedavno novom objavom najavila da je čekanju došao kraj i da će njezini obožavatelji ponovno moći uživati u novim epizodama.

Njezin je brat Tomi putem svog YouTube kanala rekao kako je Wendy završila u bolnici na oporavku. 'Borba nije laka. Zaista vjerujem da će se Wendy izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutno je stabilno. Pričao sam s njom i ona se drži. Molimo se. Bori se', reko je.

Wendy Williams Izvor: Profimedia

Njezino je zdravstveno stanje bilo dodatno ugroženo time što voditeljica boluje od limfedema. Limfedem se odnosi na otekline koje se obično javljaju na rukama i nogama. Lijeka nema, no može se kontrolirati. Tako smo voditeljicu mogli vidjeti kako sve teže hoda oslanjajući se na svoje asistente i vozače, a nakon što su fotografije njezinih nogu obišle svijet, počela ih je prekrivati visokom obućom.

A uz to, voditeljica boluje i on Gravesove bolesti (najčešći oblik hipertireoze; poremećaj metabolizma zbog prekomjernog izlučivanja hormona štitnjače). Neki su njezini suradnici dodali i da se slavna voditeljica bori s alkoholiznom iako je ona sama priznala da je prošle godine bila na odvikavanju.

'Wendi je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show', rekao je izvor jednom za 'The Sun' i dodao da je osoblje često osjetilo alkohol u njezinoj blizini. 'Svi to vide, ali nitko ništa ne govori jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a jedino kad je bila trijezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj show, treba joj pomoć', dodao je izvor.

Wendy ove izjave nije komentirala, a fotke koje su šokirale svijet, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals