Pričali su o braku, proširenju obitelji, idealnom životu, a onda, poput groma iz vedra neba, javnost je saznala kako između nekih domaćih celebova ipak ne cvjetaju ruže. Iako je tek sredina 2021., brojnim zvijezdama ovo je bila itekako kobna godina. Barem kada je riječ o njihovim ljubavnim životima. U nastavku vam donosimo top pet prekida na domaćoj javnoj sceni u proteklih nekoliko mjeseci. 

JELENA KATARINA KAPA I JOŠKO LOKAS

U današnje vrijeme, prvi znak da u vezi ne cvjetaju ruže su fotografije na društvenim mrežama odnosno brisanje istih. A da u tome ima istine dokazuju ovi bivši partneri. Nakon što je trogirska manekenka Jelena Katarina Kapa izbrisala sve fotografije s Instagrama na kojima pozira s voditeljem Joškom Lokasom, pojavila su se šuškanja o prekidu domaćeg para. Par je bio u vezi od 2015. godine, a otvoreno su pričali i o vjenčanju. No, ljubav je iz nepoznatih razloga pukla, a manekenka je vijest potvrdila na društvenim mrežama. 'Poštovani, sukladno člancima koji izlaze posljednja 24 h htjeli bismo se kratko izjasniti. Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje', objavila je Jelena.

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa zajedno su bili šest godina
Story 

LEONARDA LONČAR I ZVONIMIR BOBAN 

Jedan od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban i njegova supruga Leonarda sporazumno su se razišli nakon gotovo tri desetljeća braka, a vijest je u javnost procurila početkom svibnja. Godinama unazad slovili su za jedan od najdiskretnijih parova, a detalje iz privatnog života vješto su krili od očiju javnosti. 'Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život', kratko je prokomentirao Zvonimir za Večernji list.  Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a četiri godine kasnije sudbonosno su 'da' izgovorili u Milanu. Bivši supružnici posvojili su četvero djece, kći Mariju, sina Gabrijela te blizance Martu i Rafaela, a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.

Leonarda i Zvonimir Boban slovili su za jedan od najskladnijih domaćih parova
Story 

DANIJELA MARTINOVIĆ I PETAR GRAŠO 

Godinama unazad bili su jedan od najomiljenijih estradnih parova, a svoju ljubavnu priču započeli su prije više od dva desetljeća. Iako oboje slove za jedne od najvećih zvijezda na domaćem glazbenom nebu, istu su ipak vješto uspijevali zadržati dalje od očiju javnosti pa su tako o svojoj intimi progovarali tek u rijetkim trenutcima. Početkom svibnja, Story.hr ekskluzivno je saznao da su Danijela Martinović i Petar Grašo okončali svoju ljubav nakon pune 24 godine. Par više ne živi zajedno, a detalje prekida nikada nisu podijelili s obožavateljima. Obje strane trenutno su posvećene isključivo svojim karijerama, a rezultatima se hvale na društvenim mrežama.

OD LJUBAVI DO 'PRLJAVOG VEŠA' Domaći parovi koji su prekinuli u 2021.
Story Press 

HANA RODIĆ I GORAN JURENEC 

Najburniji prekid na domaćoj javnoj sceni ove godine je svakako onaj između prvog hrvatskog 'Gospodina Savršenog', 41-godišnjeg Gorana Jureneca i njegove 17 godina mlađe, sada već bivše djevojke, Hana Rodić. Za razliku od gore navedenih parova, Goran i Hana napravili su pravi 'cirkus' na društvenim mrežama, a prljav veš danima su iznosili na svojim Instagram profilima. 'Prekid nije bio prekjučer nego puno ranije. Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio u London kako bih započeo novi život. Htio sam našu vezu već prije godinu dana prekinuti, ali se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikog i da je ovisna o meni', rekao je između ostalog Goran prije tri mjeseca. Ubrzo su se pojavila i 'šuškanja' kako je Jurenec vodio dvostruki život i dugogodišnju djevojku varao s Poljakinjom Claudiom Luciom Pioch.

Ljubavna priča Hane Rodić i Gorana Jureneca
Instagram 

ANDREA ŠUŠNJARA I MARKO JURANČIĆ 

Splićanka Andra Šušnjara, javnosti najpoznatija kao vokal grupe Magazin, svoj privatni život od početka karijere skriva 'kao zmija noge'. Splićanke je još 2018. godine priznala da je ponovno zaljubljena, a obožavatelji su uskoro otkrili kako je riječ o sedam godina mlađem dečku Marku Jurančiću. 'Zajedno smo već godinu dana. Zove se Marko i mlađi je od mene sedam godina', rekla je tada kratko za Story. No, nedavno je izbrisala sve zajedničke fotografije s elektrotehničarima i tako dala naslutiti da je ljubavi došao kraj. 'Može se iščitati to. Istina je, soliram i čeka me solo ljeto', priznala je pjevačica za In magazin. 

OD LJUBAVI DO 'PRLJAVOG VEŠA' Domaći parovi koji su prekinuli u 2021.
Privatni album