Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HULJIĆ KOMENTIRAO VEZU GRAŠE I SVOJE KĆERI: 'Ako su oni sretni, onda smo Vjekoslava i ja sretni'

Hitmejker Tonči Huljić oglasio se nakon što je odjeknula vijest kako je njegova kći Hana u vezi s Petrom Grašom.

Tonči Huljić Izvor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Petar Grašo i Hana Huljić postali su glavna vijest u medijima. Naime, nekoliko mjeseci nakon što se saznalo za njegov prekid s Danijelom Martinović procurila je vijest da je pjevač u vezi s 14 godina mlađom Hanom, kćeri svog bliskog prijatelja i suradnika Tončija Huljića. A sada se oglasio i hitmejker.

Tonči Huljić Izvor: Jadran Babić

'Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa', rekao je Huljić za Večernji list.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Story

Hana i Petar poznaju se dugo godina, a 2016. surađivali su na pjesmi 'Srce za vodiča'. Ipak, dvojac još nije potvrdio niti demantirao šuškanja o njihovoj vezi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals