Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKAD LJEPŠA ADELE PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU: 'Otišla sam jer se više nisam osjećala dobro'

Adele je u intervjuu za Vogue otvorila srce i progovorila o gubitku kilograma, razvodu, ali i novoj ljubavi.

Adele Izvor: Instagram

Adele je u nedavnom intervjuu za časopis Vogue po prvi put progovorila o gubitku kilograma, razvodu od bivšeg supruga Simona Koneckija, ali i novoj romansi s Richom Paulom.

Inače, Adele je ovaj tjedan ušla u povijest kao prva osoba koja se pojavila na naslovnicama britanskog i američkog izdanja ovog časopisa. Pjevačica je u posljednjih dvije godine izgubila čak 45 kilograma, a u intervjuu je otkrila da joj gubitak kilaže nije bio primarni cilj.

'Radilo se o mojoj anksioznosti. Osjećala bih se bolje nakon vježbanja. Nije mi cilj bio skinuti kilograme, htjela sam postati jaka, ali i provesti neko vrijeme u danu bez da sam na mobitelu. jer sam postala ovisna o njemu. Vježbam dva ili tri puta na dan', ispričala je.

Progovorila je i o svom razvodu od Simona Koneckija s kojim je u braku bila tri godine.

'Imala sam 30 godina i život mi se raspadao. Otišla sam jer se više nisam osjećala dobro. Nisam htjela završiti kao puno ljudi koje poznajem. Nisam bila nesretna, ali sam se osjećala loše jer nisam sebe stavljala na prvo mjesto. Ništa se loše nije dogodilo', rekla je Adele.

Priznala je da joj nije bilo lako. 'Bila sam posramljena. Jako posramljena. Zbog toga što nisam uspjela da profunkcionira. Učimo žene da nastave pokušavati još od malih nogu. U to vrijeme srce mi je bilo slomljeno, ali sad to smatram zanimljivim, to kako su nas učili da trpimo', ispričala je.

O novom dečku, Richu Paulu za kojeg je rekla da je 'je*eno zabavan'.

'Izlazila sam na spojeve i prije Richa, ali mrzila sam to. Bilo im je jako stresno da ih vide sa mnom, a Richa to uopće nije opterećivalo. Ponaša se dovoljno obazrivo i dosljedno da me nije briga tko zna za nas. Divan je, tako je je*eno zabavan, tako je pametan', rekla je pjevačica.

Kako se Adele zabavlja s novim dečkom pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals