Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HANA HULJIĆ USELILA K PETRU GRAŠI? Njegov zagrebački stan je u blizini Danijele Martinović

Petar Grašo i Hana Huljić navodno žive skupa na zagrebačkoj adresi.

Hana Huljić, Petar Grašo Izvor: Story

Veza Petra Graše (45) i 14 godina mlađe Hane Huljić iznenadila je javnost, a oboje su se tek kratko oglasili o svemu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Petar i Hana su skupa nekoliko mjeseci i ona puno vremena provodi u njegovom stanu na zagrebačkom Bundeku, koji se nalazi nekoliko metara od zgrade u kojoj stanuje glazbenikova bivša partnerica Danijela Martinović (50).  

Par je prije nekoliko dana i snimljen skupa u metropoli. 

Inače, Huljić je kratko komentirala vezu s Grašom za Večernji list'Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne... Hvala na razumijevanju!', rekla je kći skladatelja Tončija Huljića.

Prije Hane je Petar komentirao njihovu vezu. 'Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran', poručio je glazbenik za Jutarnji list.

Povezane vijesti

Šuška se kako je par u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje. O svemu se oglasio i Tonči Huljić.

Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa', rekao je Huljić za Večernji list.

Hana i Petar poznaju se dugi niz godina, a 2016. surađivali su na pjesmi 'Srce za vodiča'.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals