Macaulay Culkin (41) uvijek će ostati za obožavatelje slatki Kevin McCallister iz hit-franšize 'Sam u kući', no on je odavno odrastao te je prije nekoliko mjeseci dobio prvo dijete.

Glumcu je 5. travnja djevojka, glumica i pjevačica Brenda Song (33) rodila sina Dakotu. 'Presretni smo', rekao je par, koji je sinčiću dao ime po Macaulayjevoj pokojnoj sestri Dakoti. Ona je preminula kada je imala 29 godina nakon što ju je pregazio auto 2. prosinca 2008.

Iako su Culkin i Song potvrdili da su postali roditelji, dosad nisu pokazali lice svog djeteta. No glumac ga je pokazao prvi put prije nekoliko dana tijekom šetnje blizu njihovog doma u Los Angelesu.

Macaulay Culkin sa sinom Dakotom
Profimedia 

Bio je to preslatki prizor. Macaulay je Dakotu imao u nosiljci na prsima i u ruci je držao mali suncobran kako bi ih zaštitio od sunca.

Inače, glumac je u vezi s Brendom od 2017. i upoznali su se na Tajlandu dok su snimali film 'Changeland'. Prije nje je ljubio Milu Kunis i teško mu je palo kada ga je ostavila nakon osam godina i započela vezu sa Ashtonom Kutcherom za kojeg se i udala.

Culkin je u tom razdoblju uzimao drogu i antidepresive, no srećom je pobijedio ovisnost. Svojedobno je privukao pozornost javnosti hvaljenjem da ne mora više nikad raditi zbog uloga koje je odigrao u djetinjstvu. Vrijednost njegove imovine se trenutno procjenjuje na 18 milijuna dolara.

Kako se Kevin mijenjao od dana najveće slave, pogledajte u galeriji.

Profimedia Macaulay Culkin