Zvijezda legendarnog filma 'Sam u kući', Macaulay Culkin, koji se proslavio kao dijete ulogom u popularnoj dječjoj komediji, danas živi potpuno drugačijim životom. Nakon što se godinama borio protiv ovisnosti o alkoholu i drogama, pronašao je svoju sreću i to sa 33-godišnjom djevojkom i glumicom Brendom Song. Njihova sreća ne može biti veća - pridružio im se sin Dakota Song Culkin, potvrdili su za Esquire. Njihovo prvo dijete stiglo je 5. travnja u Los Angelesu.

Macaulay Culkin
Profimedia 

Ime dječaka iza sebe ima posebno značenje. Naime, dobio je ime po glumčevoj pokojnoj sestri Dakoti koja je poginula u dobi od 29 godina nakon što ju je pregazio automobil 2008. godine. Par, koji je uspješno mjesecima skrivao trudnoću od javnosti, napokon je potvrdio sretnu vijest. 'Presretni smo', bili su vrlo kratki. 

Presretni smo

Da želi djecu s Brendom, Macaulay je svojevremeno i priznao. 'Ova je dobra, vjerojatno ću staviti neke bebice u nju uskoro. Mislim, stvarno smo vježbali', rekao je jednom prilikom i otkrio da je jako sretan s Brendom. Isto se osjeća i ona, što je također potvrdila u jednom od intervjua. 'Ne možeš biti uz njega i ne biti sretan', rekla je tada. 

Macaulay Culkin i Brenda Song upoznali su se na snimanju filma
Profimedia 

Prisjetimo se, 40-godišnjak je godinama izbjegavao povratak na velika platna. Prema svemu sudeći, spreman je za povratak. Sukladno tome, posljednjih ga mjeseci često možemo vidjeti na setu popularne serije 'Američka horor priča' u kojoj će se pojaviti u 10. sezoni. Upravo su ovo njegovi obožavatelji dugo čekali. Kako je i sam 2018. godine rekao, bilo je mnogo razloga zašto je izbjegavao Hollywood. Tako je nekada omiljena glumačka zvijezda iskreno progovorila kako ga je njegov otac Kit tijekom djetinjstva mentalno i tjelesno zlostavljao. Dodao je da ga je otac vrijeđao i prijetio mu rečenicama 'Odradi to dobro ili ću te udariti'. Miješao se tamo gdje mu nije bilo mjesto i po cijele dane naređivao filmskoj ekipi kako trebaju raditi svoj posao.