Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PETRU GRAŠI IDE NA POSLOVNOM I PRIVATNOM PLANU: 'Duša je tu da joj bude lijepo...'

Petar Grašo otvorit će novu sezonu Living Room Acoustica narodnog.

Petar Grašo Izvor: Instagram

Izvedbom za 'naježiti' se, obradom epskog evergreena 'Yesterday' Petar Grašo otvorit će novu sezonu Living Room Acoustica narodnog. Izborom pjesme Grašo je odao počast Beatlesima, a objasnio je zašto je odluka pala baš na tu 'duši tešku' pjesmu.

'Duša je tu da joj bude lijepo, a duša je tu da joj ponekad bude teško', poručio je Grašo i naveo da ga za ovu pjesmu veže važan period života koji ga je odredio kao glazbenika. Za njega nema sumnje da su Beatlesi apsolutno najveći bend svih vremena.

'To svi znaju. Da je pokojni Freddie Mercury živ vjerujem da bi rekao Beatlesi, Mick Jagger je već rekao da su Beatlesi najveći bend. Zato što se u jednom trenutku dogodi taj netko tko promijeni sve smjerove, probije sve granice. Kao paket, pojava, talent, fenomen, Beatlesi nisu usporedivi s ničim, iako sam ja ogroman ljubitelj Bee Geesa, volim Rolling Stonese, obožavam grupu Queen. Ali Beatlesi su Beatlesi, ostalo su sve grupe, odlične grupe', objasnio je glazbenik.

Petar Grašo Izvor: Narodni

Ova izvedba ujedno je najava velike novosti u dnevnom boravku narodnog u kojemu najveće zvijezde hrvatske glazbene scene više neće obrađivati domaće nego svjetske hitove.

Petar Grašo svakako je jedna od naših najvećih zvijezda, a u prvoj ovosezonskoj emisiji Living Room Acoustic, koja će se emitirati u četvrtak, 14. listopada, od 18 sati na narodnom i narodni TV-u, ispričat će i neke zanimljive detalje o sebi i svojim planovima.

Inače, splitsi glazbenik trenutno je 'vruća' tema kuloara zbog veze s 14 godina mlađom kćeri Tončija Huljića, Hanom Huljić, koja se navodno rodila ovog ljeta. Par i dalje nije službeno potvrdio vezu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals