Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI PRIČAJU SAMO O TOME: Petar Grašo konačno komentirao vezu s 14 godina mlađom Hanom Huljić

Petar Grašo komentirao je medijske napise o vezi s 14 godina mlađom Hanom Huljić

Petar Grašo Izvor: Goran Kovacic/PIXSELL

Prošlog ponedjeljka je u medijima poput bombe odjeknula vijest o navodnoj vezi Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić, kćeri Tončija Huljića.

Naime, nekoliko mjeseci nakon što se saznalo za njegov prekid s Danijelom Martinović procurila je vijest da je pjevač u vezi s Hanom, kćeri svog bliskog prijatelja i suradnika Tončija Huljića.

'Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran', kratko je poručio 45-godišnji glazbenik za Jutarnji list.

Povezane vijesti

Šuška se kako je par u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje. O svemu se oglasio i Tonči Huljić.

'Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa', rekao je Huljić za Večernji list.

Hana i Petar poznaju se dugi niz godina, a 2016. surađivali su na pjesmi 'Srce za vodiča'.

Više fotografija navodnog para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals