Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRENULE PRIČE: Petar Grašo komentirao trač da će Hana i on postati roditelji

Nakon što su se u domaćim medijima pojavili napisi o trudnoći Hane Huljić, o svemu se napokon oglasio i Petar Grašo.

 Petar Grašo Izvor: Instagram

Nakon što već nekoliko dana cijela Hrvatska bruji o novoj vezi Petra Graše i Hane Huljić, nije trebalo proći mnogo vremena, a da se ne pojave napisi o tome da je kći Tončija Huljića trudna s popularnim pjevačem.

'Prvi put čujem za to', prokomentirao je Grašo tračeve za tportal. 'Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita. Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', rekao im je kroz smijeh pjevač.

 Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Instagram

I hitmejker Tonči Huljić nedavno se oglasio oko nove veze njegove kćeri i 14 godina starijeg pjevača.

'Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa', rekao je Huljić za Večernji list.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image