Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OVO NIJE PRVI PUT DA SU NEKOJ ŽENI ODUZELI SLOBODU': Rođak Britney Spears otkrio mračne tajne njezine obitelji

Daljnji rođaci Britney Spears sada su u javnost izašli s informacijama da obitelj Britney Spears, a posebno njezin otac, skrivaju strašne tajne koje se skrivaju već godinama.

Britney Spears Izvor: Profimedia

Nedavno je najintrigantnija zvijezda današnjice, pjevačica Britney Spears, napokon oslobođena nadzora svog oca, prvi put od 2008. godine. Sutkinja Brenda Penny naredila je da Jamie Spears odmah bude suspendiran s mjesta konzervatora, a odluka suda izazvala je oduševljenje među fanovima glazbenice koji su se okupili ispred zgrade.

'Ako ste poput moje obitelji koja govori stvari poput 'Oprosti, ti imaš konzervatora...' Vjerojatno misle da si drukčiji pa se mogu zaje*avati s tobom!!! Srećom, našla sam nevjerojatnog odvjetnika Mathewa Rosengarta koji mi je promijenio život!!!', rekla je pjevačica tada. 

Britney Spears Izvor: Profimedia

Britney nije propustila komentirali lože poteze svoje obitelji, ali sada su o svemu progovorili i daljnji rođaci popularne pjevačice koji tvrde da ovo nije prvi put da je njezina obitelj nekoga lišila slobode. Naime, lokalni mini-muzej u gradu Kentwoodu, odakle je inače Britney, jedna je od rijetkih 'atrakcija' koja i dalje radi s obzirom na to da je grad prilično napušten. U njemu se čak nalaze i mašnice za kosu koje je pjevačica nosila kao djevojčica, replika njezine tinejdžerske spavaće sobe, kao i mnogi drugi rekviziti koje je koristila za vrijeme turneja, a koje je sačuvala kustosica muzeja, Fay Gehringer, inače i njezina daljnja rođakinja.

Ona je često isticala da Britney iznimno sliči svojoj pokojnoj baki Emmi Jean Spears koja je počinila samoubojstvo u 31. godini života na grobu svog sina. 'Ta je smrt imala veliki utjecaj na obitelj Spears', rekla je Fay i dodala da je njezinom ocu trebalo mnogo vremena da nastavi sa životom.

I iako mnogi stanovnici Britneyinog rodnog mjesta smatraju da Jamie, Britneyin otac, nije loš čovjek, kao i da je oduvijek bio vrijedan i popularan, a ne monstrum kakvim ga se okarakteriziralo u medijima, Fay tvrdi drugačije, a njezine je tvrdnje potvrdio i Jamiejev polubrat, John Mark Spears.

Možda će vas zanimati...

Kako kažu, Britneyina baka Emma se nije ubila tek tako. Navodno ju je na taj korak natjerao njezin suprug, June Austin Spears, koji je godinama zlostavljao svojih desetero djece koje je dobio s tri različite žene. 'Toliko je tukao svoju suprugu i zatvarao je da su druge žene imale ozbiljne mentalne probleme', rekao je John i dodao da je June seksualno zlostavljao i svoju kćerku koja je nakon toga pobjegla i napustila dom, a danas, sa svoje 54 godine, živi u Tennesseeju.

Jamie Spears Izvor: Profimedia

'Muški članovi obitelji Spears su užasni', rekao je John. 'Godinama su zatvarali i mučili svoje žene', dodao je, a potom objasnio da se ta ista toksičnost može vidjeti i na Jamieju. 'Naš je otac bio čudovište, ali nitko izvan obitelji nije htio pričati o njemu, baš kao ni što sada ovdje neće nitko neće reći ništa loše o Jamieju iako svi znamo što je radio Britney', završio je s pričom John otkrivši da se ni do dana današnjeg ne zna je li se Emma zaista ubila ili je ubijena te da Britneyin slučaj nije ni prvi, a nažalost ni posljednji kada je obitelj Spears u pitanju..

Povezane vijesti

Magazin

Royals