Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SVI SU JE OSTAVILI': Ove su fotografije nagovještale slom pjevačice, a jedna ju je osoba povukla na potpuno dno

Početak kraja Britney Spears počeo je u razdoblju 2006. i 2007. godine kada su krenuli brojni problemi .

Britney Spears Izvor: Profimedia

Prije nekoliko dana sud u Los Angelesu odobrio je zahtjev odvjetnika pop pjevačice Britney Spears i oduzeo njenom ocu kontroverzno skrbništvo koje je imao nad njom punih 13 godina.

Sutkinja Brenda Penny suspendirala je 69-godišnjeg Jamesa P. Spearsa kao skrbnika i rukovoditelja njene imovine vrijedne 60 milijuna dolara, za što se Britney borila još od 2008. godine.

Britney Spears je godinama živjela u svojevrsnom zatočeništvu što je otkrio i dokumentarni film o princezi popa 'Bitka za Britney: Obožavatelji, novac i skrbništvo'. Njen otac tvrdi da pop princeza boluje od demencije, što je navodno bio razlog njegovog zahtjeva za skrbništvom nad njom, no njezini obožavatelji mu ne vjeruju, već smatraju kako se time samo htio dokopati novca svoje kćeri.

Povezane vijesti

Preciznije, milijuni njezinih obožavatelja smatraju kako je Jamies samo dobro iskoristio 2007. godinu kako bi 'zarobio' svoju kćer. Bila je to turbulentna godina za pjevačicu u kojoj je nanizala brojne skandale, a njezino neprimjereno ponašanje nastavilo se i idućih godina.

Bila je to godina u kojoj je pjevačica doživjela živčani slom, obrijala glavu pred paparazzima, okorjelo tulumarila, fizički napadala paparazze, ali i izgubila skrbništvo nad svojim sinovima Jadenom i Seanom te nakon svega završila na promatranju u mentalnoj instituciji. Sve je započelo kad se Britney nenajavljeno pojavila pred kućom svog bivšeg supruga Kevina jer je željela vidjeti svoje sinove.

Nakon što joj Kevin to nije dopustio, uputila se do najbližeg frizerskog salona i zamolila frizerku da joj pred više od 70 okupljenih paparazza obrije glavu. Frizerka je pokušala da je odgovori od te ideje, ali čim joj je okrenula leđa, Britney je uzela mašinicu i sama sebi obrijala glavu. 'Imala je dvojicu tjelohranitelja koji su trebali paziti da je paparazzi ne fotografiraju, ali jedan od njih je stalno podizao rolete', ispričala je frizerka u dokumentarcu 'Britney Spears - Breaking Point' iz 2019. godine.

Britney navodno nije imala pravo donositi odluke o svom imidžu i sve je kontrolirao njen menadžerski tim, a tijekom šokantnog događaja izgledalo je kao da nikoga od njih nije bilo briga za nju. U to vrijeme, pjevačica je zaglibila i u alkohol i droge, no nije to bio prvi put. 

2004. godine se u Las Vegasu udala za svog prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera, a njihov brak je trajao 55 sati, nakon čega su ga poništili. Britney je po njega poslala avion, a vjenčali su se nakon razuzdane noći u kojoj 'nema što nisu konzumirali', kako je ispričao Jason. 'Bili smo prijatelji s povlasticama', otkrio je tada Jason na kojeg je svijet brzo zaboravio, kao i Britney koja se brzo udala za svog pratećeg plesača Kevina Federlinea nakon samo nekoliko mjeseci ljubavi.

Britney je danas u sretnoj vezi sa zaručnikom Samom Asgharijem te više nije sklona skandala kao nekad, no brojni obožavatelji su i dalje zabrinuti za nju. Tome u prilog svakako idu njezine čudne objave na društvenim mrežama na kojima često pleše s razmazanom šminkom oko očiju i izgubljenog pogleda. Da ne govorimo o golišavim fotografijama kojima je proslavila konačnu slobodu.

Također, mnogi smatraju kako je Sam uz nju samo kako bi joj uzeo novac pa se nadamo kako je jedna od najpopularnijih pjevačica svih vremena pripremila predbračni ugovor.

A kako je izgledala dok je tulumarila s 'lošim curama' poput Paris Hilton i Lindsay Lohan, prisjetite se u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals