Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SREĆA NAKON TRAGEDIJA: Obožavateljice vrijeđaju njegovu djevojku zbog jedne stvari, no on ne skida osmijeh s lica

Keanu Reeves i Alexandra Grant ne obaziru se na negativne komentare, već samo uživaju u svojoj ljubavi.

Keanu Reeves i Alexandra Grant Izvor: Profimedia

Proslavljeni američki glumac, 57-godišnji Keanu Reeves, nikada nije javno govorio o svom ljubavnom životu.

Međutim, u studenom 2019. godine sve je iznenadio kada se u Los Angelesu na 'LACMA Art + Film' gali pojavio s 48-godišnjom umjetnicom Alexandrom Grant, ne skrivajući zaljubljeni pogled.

Međutim, mnogi obožavatelji tada su 'bez dlake na jeziku' kritizirali njegovu odabranicu, tvrdeći zlobno da mu, zbog sijede kose, izgleda kao - majka. No, zaljubljeni golupčići nisu se obazirali na negativne komentare već su nastavili uživati u ljubavi, a ako je vjerovati pisanju tabloida Woman's Day, Keanu i Alexandra su se u tajnosti zaručili, a uskoro će stati pred oltar. 

Keanu Reeves i Alexandra Grant Izvor: Profimedia

Iako izbjegavaju javne događaje, nikada ne komentiraju svoj odnos, Keanu i Alexandra nikada, sudeći po fotografijama, nisu izgledali sretnije. 

Inače, Keanu i Alexandra znaju se godinama unazad. prvi put su skupa radili još 2011. na glumčevoj knjizi 'Ode To Happiness', a pet godina poslije na knjizi 'Shadows' gdje je Alexandra bila zadužena za ilustraciju. Također, koliko dobro funkcioniraju zajedno, govori i činjenica da su 2017. godine osnovali izdavačku kuću 'X Artist's Books'. Ipak, život omiljenog glumca ranije nije bio tako sretan.

Ljubavnu sreću s glumicom Jennifer Syme upropastila je tragedija kada im se 1999. godine rodila mrtvorođena kći, u osmom mjesecu trudnoće.

Par se brzo nakon toga razveo, a dvije godine kasnije, Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći. Otac ga je napustio sa samo tri godine pa su ga odgajali baka i djed, jer se njegova majka bavila ljubavnicima i muževima. Naime, razvodila se čak četiri puta.

Srednju školu nije završio zbog disleksije i problematičnog ponašanja. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega. Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Ostalo je povijest.

Fotografije sretnog para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals