Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'U DRNIŠU MI SE RUGAJU ZBOG BOJE KOŽE': 18-godišnjakinja rasplakala i nedodirljivu Martinu pa dobila zlatni gumb

Martina Tomčić je plakala zbog izvedbe 18-godišnje natjecateljice Anatache Filimone u 'Supertalentu'.

Anatcha Filimone i Martina Tomčić Izvor: YouTube screenshot/Nova TV

Martina Tomčićnije mogla suspregnuti emocije u 'Supertalentu' nakon nastupa natjecateljice, koja je svojom pričom dirnuala i gledatelje.

Anatacha Filimone je otpjevala pjesmu 'I'll Never Love Again' iz filma 'Zvijezda je rođena' u kojem ju izvodi Lady Gaga. Nakon što je završila s nastupom, i žiri i publika su ustali i pljeskali 18-godišnjoj natjecateljici. Martina je bila jako emotivna pa je tražila druge članove žirija da komentiraju Anatachinu izvedbu.

'Tako lijepo vodiš taj svoj vokal, fenomenalno', pohvalila ju je Maja Šuput. Nakon toga ju je pitala što kaže na njezino pjevanje njena obitelj.

'Obitelj mi nije baš najveća podrška, nisu za to. Trebala sam ići i prošle godine i prije dvije godine i nije mi mama nikad dala da dođem', priznala je Anatacha.

Anatacha Filimone u 'Supertalentu'.
Izvor: YouTube

'Meni je teško govoriti, ja još ne znam što si ti napravila meni. Imaš talent koji nije nužno vezan za pjevanje, a to je da svojim glasom prenosiš nekakvu vrstu boli do razine da se ja ne mogu sabrati i nešto suvislo reći. Postoje glasovi i ljudi koji liječe, tvoj glas liječi ljudske duše. Nisam čula što su kolege rekle... Ako si ikad posumnjala u sebe, molim te, nastavi se baviti ovim', komentirala je Tomčić, koja nije mogla zadržati suze.

Nakon njezinih riječi Anatacha je zaplakala, a onda joj je Martina dala i zlatni gumb te ju otišla na pozornicu zagrliti i oduševila publiku.

Inače, mlada natjecateljica je u predstavljanju ispričala da su je drugi učenici u školi maltretirali zbog njezine boje kože.

'Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene', otkrila je Anatacha.

Povezane vijesti

Spomenula je i svoj odnos s roditeljima.

'Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bih trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima, bude mi žao. Ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih na to odgovorila', ispričala je.

'Moja poruka drugim roditeljima je - čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku', istaknula je Anatacha, koja pohađa školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu sa sestrom, koja je tri godine mlađa od nje.

Povezane vijesti

Magazin

Royals