Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE BILO NEUGODNO ZA GLEDATI: Svi danas 'vrte' snimku svađe Maje Šuput sa osobom iz prošlosti 

Sinoć je počela nova sezona Supertalenta, a svi pričaju o susretu Maje Šuput i Romana Brnada.

Supertalent, Maja Šuput Izvor: Screenshot YouTube

Sinoć je na Novoj TV započela nova sezona showa 'Supertalent', a svi pričaju samo o jednom neugodnom susretu Maje Šuput s osobom iz prošlosti.

Naime, u jednom trenutku na pozornicu je izašao bračno-glazbeni par Bianca Kolompar i Roman Brnad. I prije nego su izašli pred publiku i žiri, dobili su jedan X i to zbog Romanovog ponašanja, među kojim je i upadanje žiriju u riječ.

Povezane vijesti

'Vi se mene ne sjećate, jel' da? Ugostiteljska škola, grupa EnJoy, Maja Šuput snima spot i dolazi idiot i pjeva joj 'Lipa si, lipa', vi se toga ne sjećate? Prije puno godina', poručio je Roman Maji Šuput koja ga se očito nije sjećala. Zatim se počeo obraćati Martini Tomčić koja mu je i stisnula prvi X.

Naime, Martini je prvo zasmetao njegov odgovor na Majino pitanje da koji je njegov talent. 'Ja nemam nikakav talent, došao sam raditi, poručio joj je, a onda se obratio Martini.

Roman i Bianca u Supertalentu
Izvor: YouTube

'Vi biste se trebali zvati 'superrad', vi ste puno radili u životu pa znate o čemu pričam.' Na kraju je završio s četiri X, a onda se oglasila i njegova supruga koja je dotad šutjela.

'Da se razumijemo, ja sam doktorirala glazbu. Što se tiče ponašanja, slažem se da nije u redu, što se tiče pjevanja, niste kompetentni da to kažete', poručila je Bianca, a zatim je sa suprugom otišla s pozornice.

Povezane vijesti

Magazin

Royals