Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ove članke ste u 2019. godini najviše čitali na Story.hr-u

Autor I.G.

Pregled najčitanijih vijesti na portalu

 Izvor: Dražen Kokorić

Kako do ulaska u 2020. godinu odbrojavamo sitno, za vas smo odlučili napraviti pregled godine na izmaku i izdvojiti pet najčitanijih članaka na Story.hr.

Osim što vas je za male ekrane prikovao nevjerojatnim talentima, show 'Supertalent' na Novoj TV zainteresirao je publiku i jedinstvenim članovima žirija. Maja Šuput, Janko Popović Volarić, Davor Bilman i Martina Tomčić Moskaljov intrigirali su gledatelje Nove TV, a najviše vam je pažnje privukla drama u backstageu 'Supertalenta' prije posljednje ovosezonske emisije kada je mezzosopranistica doživjela neviđeni šok od kolegice iz žirije, Maje Šuput.

Da životi pripadnika kraljevske obitelji i dalje ne prestaju interesirati javnost dokazalo se i ove godine kada su upravo Meghan, Harry, William i Kate punili mnoge medijske stupce. Međutim, najčitanija članica britanske kraljevske obitelj ove je godine bila sama kraljica Elizabeta II. čija je vijest o smrti uzburkala mnoge i sjela na visoko drugo mjesto najčitanijih tekstova na Story.hr-u.

Kraljica Elizabeta
Kraljica Elizabeta
Izvor: Profimedia/kraljica ElizabetaNa treće mjesto najčitanijih tekstova u godini na izmaku dospjela je dugogodišnja urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' Nove TV, Ivana Paradžiković, koja vam je najviše pažnje privukla početkom ove godine kada je u javnost dospjela informacija kako obožavatelji mole za omiljenu voditeljicu.

Ivana Paradžiković Izvor: Dražen Kokorić


Jedan od omiljenih holivudskih bivših parova, Brad Pitt i Jennifer Aniston, i ovu su godinu intrigirali javnost svojom vezom. Šuškalo se o tajnim sastancima, pomirenju pa čak i vjenčanju. Međutim, na visoko četvrto mjesto najčitanijih tekstova na Story.hr-u dospjeli su s viješću kako već godinu dana skrivaju dijete.

Brad Pitt Izvor: Profimedia


Nakon što je sredinom veljače ove godine nesretno preminuo u automobilskoj nesreći, detalji iz života kralja narodne glazbe, Šabana Šaulića, nisu prestajali interesirati javnost, a na petom mjestu najčitanijih tekstova na portalu našao se onaj o tragičnoj smrti u obitelji legendarnog glazbenika u kojemu je otkriveno kako se sin Šabana Šaulića ubio.

Magazin

Royals