Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO NA GLASU KAO ŽENSKAROŠ: Kate Moss gledala revije u društvu ljepotana koji je šokirao vjenčanjem s muškarcem

Kate Moss i Jordan Barrett pojavili su se na London Fashion Weeku te spojili posao i ugodu.

Kate Moss i Jordan Barrett Izvor: Profimedia

London Fashion Week, jedan od najvećih modnih događaja na svijetu, nije propustila niti Kate Moss.

Bivši supermodel danas ima 47 godina, no još uvijek je vrlo aktivna u modnom svijetu. Snima i dalje, no njezin primarni posao trenutno je modna agencija pod kojom je i mladi model Jordan Barrett. 24-godišnji Australac bio je njezina pratnja i u Londonu, a duo je već neko vrijeme nerazdvojan. Ipak, ako ste misli kako među njima postoji 'nešto više', prevarili ste se.

Također, tek se nedavno saznalo kako Jordan voli muškarce i to kada se iz vedra neba vjenčao s kolegom Fernandom Casablancasom.

Intimnu svadbenu svečanost na Ibizi, strani su mediji nazivali boemskim hipi vjenčanjem, a nazočilo joj je petnaestak Jordanovih prijatelja, među kojima su se našle Kate i Georgia May Jagger te američki redatelj Jeremy O. Harris.

'Bilo je sve jako spontano, ali njihova organizatorica vjenčanja uspjela je povući neke veze kako bi bilo baš posebno jer njegova porodica iz Australije nije mogla doći. Pili su se šampanjac i kokteli, a atmosfera je bila opuštena. Kate Moss je nosila prstenje i stvarno se potrudila uljepšati im dan', izjavio je anonimni izvor za Daily Mail Australia.

Podsjetimo, kad je mladi model potvrdio zaruke na društvenim mrežama, svi su i dalje mislili kako se radi o nekoj sretnici.

Naime, plavokosi Jordan je dugo bio na glasu kao 'zločesti dečko' koji je žene mijenjao kao čarape, a svojedobno se šuškalo kako je na njega pala i Bella Hadid te glumica Michelle Rodriguez. Tu su se spominjale i Paris Hilton, Lara Stone, Hailey Bieber i Sofia Richie, no čini se kako su mu sve dame bile samo prijateljice.

Fotografije neobičnih prijatelja i Jordanovog supruga pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals