Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SJEĆATE LI SE IVANE ERGIĆ? Bivša misica ponovno u javnosti, više nema kratku kosu i nije ostarila niti dana

Ivana Ergić pojavila se na Weekend Media Festivalu u Rovinju te oduševila izgledom.

Ivana Ergić Izvor: Robert Gašpert

Ivana Ergić proslavila se 2006. kada je pobijedila na izboru za miss Hrvatske.

Atraktivna Vodičanka u posljednje vrijeme se rijetko može vidjeti u javnosti, no sada je 'osvanula' na Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Ivana Ergić Izvor: Robert Gašpert

Pojavila se u krem haljini kojom je istaknula noge, nosila je crvene čizme, a stajling je upotpunila šarenom maramom i nakitom. Bila je vidno raspoložena te je spremno pozirala kamerama.

Ivana Ergic Izvor: Robert Gašpert

Bivša misica smatra da je za njezinu ekspresnu slavu ponajviše zaslužan upečatljiv buntovnički imidž kojim se isticala među klasičnim, dugokosim ljepoticama.

Povezane vijesti

- Tada sam bila mlada buntovnica ultra kratke kose i titula misice jednostavno nije bila moj stil. Na kraju sam se upravo frizurom istaknula među ostalim djevojkama i izdvojila od njih. Vjerujem da sam ponajprije zato te godine izabrana za Miss. Dugo sam nosila kratku frizuru i, istina, bila sam prepoznatljiva po njoj. Prije pet, šest godina odlučila sam je pustiti i zapravo još imam osjećaj kako mi je duga kosa nešto novo. Danas me prepoznaju po osmijehu - rekla nam je početkom godine.

Ivana Ergic Izvor: Robert Gašpert

Inače, Ivana je završila studij Ekonomije poduzetništva, poduzetnički menadžment, trogodišnji tečaj za intervenora, svojevrsnog pratitelja i komunikologa za gluhoslijepe osobe, a poslovni uspjeh zabilježila je kreiranjem sjenila i drvenih postolja te unikatnih svjetiljki s vlastitim potpisom.

Fotografije Ivane Ergić iz prošlosti i danas pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals