Keanu Reeves od početka ljeta u Berlinu snima dugoočekivani četvrti nastavak iz franšize ‘Matrix’. Unatoč tome što je daleko od doma, sve najvažnije mu je ovdje u Europi. Uz snimanje uživa u društvu 47-godišnje djevojke i likovne umjetnice Alexandre Grant, koja se s njim na neko vrijeme doselila u Njemačku. Ono što je mnoge iznenadilo s objavom posljednjih paparazzi fotografija je izgled glumca. Naime, nakon dugi niz godina je zbog snimanja odrezao dugu crnu kosu, koja je itekako bila njegov zaštitni znak.

Keanu Reeves
Profimedia 

Nakon što se 1999. godine u spomenutom filmu pojavio s kratkom kosom, ova promjena itekako dolazi kao iznenađenje. Neki od obožavatelja su ovu promjenu čekali čak 20 godina. Nakon šišanja, ovaj 56-godišnjak, prema mnogima, sada izgleda puno mlađe. Ipak, ono što je mnoge zanimalo jest što o svemu misli njegova djevojka Alexandra.

Ako je suditi prema posljednjim paparazzi fotografijama, uživa u novom imidžu svog odabranika. Kao što smo već mogli vidjeti, ova ga umjetnica svakog dana dovozi na posao. Par se svakog dana nekoliko puta poljubi u autu, a zatim jednom kroz prozor pa je jasno da im rastanci teško padaju.

ŠTO MISLI DJEVOJKA? Keanu Reeves napravio veliku promjenu
Profimedia 

Podsjetimo, holivudski je miljenik odabranicu prvi put pokazao krajem prošle godine, nakon čega su ga mnogi ismijali misleći kako izgledaju kao majka i sin. Par se na spomenute komentare nije obazirao, a umjetnica je kasnije i otkrila zašto je osijedila.

ŠTO MISLI DJEVOJKA? Keanu Reeves napravio veliku promjenu
Profimedia 

Inače, prvi put su skupa radili još 2011. na glumčevoj knjizi 'Ode To Happiness', a pet godina poslije na knjizi 'Shadows' gdje je Alexandra bila zadužena za ilustraciju. Također, koliko dobro funkcioniraju zajedno, govori i činjenica da su 2017. godine osnovali izdavačku kuću 'X Artist's Books'.