Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djevojka glumca posjedila sa 20 godina

Autor N.R.

Nije sve tako jednostavno

 Izvor: Profimedia

Proslavljeni američki glumac, 55-godišnji Keanu Reeves, prije mjesec je dana odlučio javnosti predstaviti djevojku koja mu je ukrala srce. Naime, u 35 godina dugoj glumačkoj karijeri, zvijezda filmova 'Matrix' i 'John Wick', nikada do sada nije javno progovarala o ljubavnom životu, a svoje je izabranice čuvala daleko od očiju javnosti. Međutim, ponosno je prošetao sa 46-godišnjom umjetnicom Alexandrom Grant ne skrivajući zaljubljeni pogled.

Ono što se počelo komentirati u medijima i na društvenim mrežama je to da njegova djevojka izgleda starije od njega, ali i od žena svojih godina. Do sada nije bila poznata priča koja se krije iza njezine sijede kose, a sada je odlučila progovoriti upravo o tome. Putem Instagrama se osvrnula na članak koji govori o tome da je dobivanje raka dojke povezano s bojanjem kose i kemijskim preparatima za jačanje kose.

'Ja sam osijedila prije vremena, u ranim dvadesetima i bojala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla, sve dok više nisam tolerirala toksičnost iz njih. U tridesetima sam pustila kosu da postane 'plava'... Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u koje god doba života. Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima', napisala je potaknula raspravu na društvenim mrežama.

Inače, iako je jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, slavu i bogatstvo koje je stekao karijerom zasjenile su dvije velike tragedije. U 1999. godini izgubio je dijete s Jennifer Syme, koja je godinu i pol dana kasnije poginula. Sada je napokon sretan, što s ponosom i pokazuje. 

Magazin

Royals