EUROSONG SE ŽELI ISKUPITI ALBINI JER NIJE PROŠLA U FINALE? Još se svi sjećamo kako smo se osjećali 'pokradeno' taj dan

Mnogo je dobrih pjesama koje, nažalost, nisu prošle u finale Eurosonga, a među njima je i 'Tick Tock' naše predstavnice Albine Grčić.

Profimedia

Da Eurosong nikad ne spava pokazao je novom objavom na službenim stranicama gdje su objavljene nominacije u nekoliko katagorija, a vezane su uz kandidate koji su se ove godine natjecali.

'Uprava' tog glazbenog europskog natjecanja odlučila je nominirati najbolje izvođače koji se nisu plasirali u finale, kao da se žele na neki način ispričati što su neke zemlje ostale zakinute.

Među njima je i, naravno, AlbinaGrčić, a uz nju su u istoj kategoriji nominirani još i danski Fyg of Flamme, Montaigne iz Australije, Rafal iz Poljske te Benny Cristo iz Češke.

'Tko ne voli priču o iskupljenju? U ovogodišnjem velikom finalu nije bilo mjesta za sve, ali vi sada odlučujete tko je trebao proći', poručila je organizacija Eurosonga.

U komentarima se javila i Albina.

Svi se sjećamo tog tužnog razdoblja kada je cijela nacija bila zaluđena zaraznim ritmovima 'Tick Tocka' i bili smo uvjereni da će Albina s tom pjesmom proći u finale, no kada se to nije dogodilo, svi smo bili ljuti, kao kad nas suci 'pokradu' na nekoj od utakmica.