KANYE PONOVNO LJUBI? Nakon prekida s modelom uživa u društvu ove glumice, ali i tajanstvenih brineta

Kanye West usred razvoda od Kim Kardashian i prekida veze s modelom Vinetrijom uživa u ženskom društvu.

Profimedia

Glumica Julia Fox (31) i reper Kanye West (44) uhvaćeni su na romantičnoj večeri u Miamiju.

Međutim, izvor blizak situaciji rekao je za TMZ da taj spoj nije bio 'ništa ozbiljno' i da se Kanye jednostavno pokušava zabaviti usred njegovog razvoda od Kim Kardashian.

Zvijezda 'Uncut Gems' u nedjelju je primijećena kako se druži na plaži u Miamiju s prijateljima kada su je pitali o njezinom izlasku u s dizajnerom Yeezyja. Činilo se da njih dvoje uživaju u međusobnom društvu na večeri, Julia nije sigurna da će nastaviti druženje.

Profimedia 

'Ne znam', odgovorila je glumica na pitanje paparazza hoće li biti drugog spoja.

Kanye West primijećen je s raznim ženama usred njegovog razvoda od Kim Kardashian, a Page Six je nedavno otkrio da su on i Instagram model Vinetria prekinuli - tako da ne čudi što je izvor blizak Westu rekao TMZ-u da njegov spoj s Julijom Fox nije bio 'ništa ozbiljno' i da se Ye samo zabavlja.

Kako je izvijestio Page Six, reper je došao u Miami za novogodišnju noć u posljednji trenutak. Izvor je rekao kako je West u novu godinu ušao s reperima Futureom, Quavom i Frenchom Montanom.

Također, na Novu godinu primijećen je kako se druži s tajanstvenom djevojkom na balkonu hotela u Miamiju, prije nego što je još jedna oskudno odjevena žena izašla na balkon.

Kanye su fotografirali s brinetom u kratkoj majici, iako su se njih dvoje držali podalje dok su bili naslonjeni na ogradu balkona.

Profimedia 

Nedugo zatim, na balkonu hotelske sobe pojavila se i Julia u istom kupaćem kostimu u kojem je viđena na plaži.

Aktualni dečko Kim Kardashian, Pete Davidson, također se zatekao u Miamiju gdje je vodio program za Novu godinu s Miley Cyrus, a reality zvijezde Kim nije bilo na vidiku.

U galeriji pogledajte više fotografija Kim Kardashian i Kanyea Westa.

Profimedia Kim Kardashian i Kanye West u braku su bili gotovo sedam godina