'NEMA ŠANSE DA BI INAČE TO NAPRAVILA': Evo zašto je introvertna Kate prihvatila biti pod lupom javnosti

Bliski prijatelji Kate Middleton nedavno su otkrili da vojvotkinja od Cambridgea nikada ne bi prihvatila svoju javnu ulogu da se nije 'ludo zaljubila' u princa Williama.

Profimedia

Bliski prijatelji Kate Middleton nedavno su otkrili da vojvotkinja od Cambridgea nikada ne bi prihvatila svoju javnu ulogu da se nije 'ludo zaljubila' u princa Williama.

Profimedia 

Uoči vojvotkinjinog 40. rođendana u nedjelju, njezini prijatelji su otkrili da je William, budući kralj, 'apsolutno ljubav Catherinina života', objavio je Daily Mail.

'Nema šanse da bi Catherine išta radila u javnom životu da se nije zaljubila u Williama. Ona je vrlo otvorena po pitanju toga', rekao je jedan bliski suradnik.

'Javni život je pun ekstrovertiranih ljudi, ljudi koji traže reflektore i uživaju u tome. A ona nije jedna od njih. Ne želi ići na zabave i radije bi živjela mirnim životom kod kuće sa svojom obitelji.'

Profimedia 

Prijateljica je nastavila: 'Ali zaljubila se u princa i razvili su se u stvarno dobar tim. William i njihova djeca centar su njezina svijeta i ništa ne funkcionira bez njezine obitelji.'

Drugi izvor blizak paru također je ponovio isto, rekavši: 'Catherine i William su najviše u svom elementu kada su vani, sa štapovima, blatnjavi i igraju se s djecom.'

'Njihov obiteljski život iza zatvorenih vrata prilično je jednostavan, stvarno... Williamu je jako važan obiteljski život i voli i poštuje Catherine jer mu je to omogućila.'

Profimedia 

Podsjetimo, Kate je odrasla u kući pod imenom Oak Acre u selu Bucklebury, vrijednoj više od 13.5 milijuna kuna. Kuća se nalazi u brdima Berkshire, u blizini poznatog sveučilišnog grada Oxforda. Kate je svoje djetinjstvo provela s majkom i ocem, Carole i Michaelom, te sestrom i bratom - Pippom i Jamesom.

Danas, s princom Williamom i djecom živi u palači u centralnom Londonu, na adresi Apartment 1A, Kensington Palace, a u slučaju da im London postane previše užurban, obitelj može otići na vikendicu Anmer Hall u Norfolku.

story hr 

Story donosi novogodišnje poklone čitateljima! Uz novi broj Storya čekaju vas dupli darovi – najopširniji godišnji horoskop za 2022. godinu i knjiga o princezi Kate! Potražite novi Story na kioscima od 5. siječnja!

U galeriji pogledajte više fotografija Kate Middleton i princa Williama kroz godine.

Profimedia Kate Middleton i princ William s obitelji