Budući da su otmjeni članovi kraljevske obitelji, Kate Middleton i princ William imaju više domova.

Povrh stana u Kensingtonskoj palači koji je više kao mini vila unutar zgrade, par i njihova djeca posjeduju i seosku rezidenciju pod nazivom 'Anmer Hall', gdje provode većinu svog vremena.

Vikendica Anmer Hall Kate Middleton i princa Williama
Profimedia 

Kate i William imaju 'tajni' treći dom, koji je Williamu poklonila njegova baka, kraljica majka prije nego što je umrla 2002. godine. Prema The Sunu, dom (Tam-Na-Ghar vikendica) je smješten na imanju Balmoral u Škotskoj, gdje članovi kraljevske obiteljiprovode svoje ljeto

The Sun prenosi da vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posjećuju ovu vikendicu još od studiranja na Sveučilištu St. Andrew's i da i dalje odsjedaju tamo kada ljetuju u Balmoralu s obitelji.

Još 2019. godine, kraljevska izvjestiteljica Vanity FairaKatie Nicholl otkrila je da će Cambridgeovi tijekom ljetnog odmora odsjesti u svojoj vikendici umjesto u glavnom dvorcu, a izvor je potvrdio da 'Kraljici dolazi puno gostiju i da smanji gužvu, Cambridgeovi će vjerojatno biti u svojoj vikendici. To bi moglo imati dodatnu korist za sve jer znači više prostora u dvorcu. Izvor je dodao da 'može biti prilična gužva u onome što zovu 'velika kuća' što nije posebno opuštajuće iako je praznik. Postoji dnevna rutina koja se razvija oko vremena obroka, nekoliko promjena odjeće svaki dan, ponekad pet, a kraljica voli da sve radi kao sat. Fokus je na boravku na otvorenom i šetnji selom, pecanju i lovu.'

Dvorac Balmoral
Profimedia 

Samo imanje Balmoral je veliko i u privatnom je vlasništvu kraljevske obitelji zahvaljujući tome što ga je kupio suprug kraljice Viktorije, princ Albert. Ima ukupno 150 zgrada, uključujući privatnu rezidenciju princa Charlesa, 'Birkhall' i zgradu pod nazivom 'Craigowan Lodge', gdje kraljica često provodi svoje ljetne boravke.

U našoj galeriji pogledajte više fotografija Kate Middleton i princa Williama.

Profimedia Kate Middleton i princ William