ZBOG NJEGA SI JE HTJELA ODUZETI ŽIVOT: Jedna stvar je spasila pjevačicu, a sada se jedva sjeća tih depresivnih dana

Katy Perry i Orlando Bloom prvi put su bili par od 2016. do 2017. godine. Nakon prekida pjevačica je proživljavala teške dane.

Profimedia

Pjevačica Katy Perry (37) na Instagramu je čestitala rođendan svom zaručniku, glumcu Orlandu Bloomu.

'Sretan 45. najljubaznijem, najdubljem, najduhovnijem, seksi i jakom muškarcu kojeg poznajem. Hvala ti što si mi stalni kompas, nepokolebljivo sidro i što mi donosiš radost života u svaku sobu u koju uđeš. Ti si ljubav i svjetlo mog života. Zahvaljujem svojim sretnim zvijezdama na tebi i na našoj dragoj kćeri', napisala je Perry.

Čestitkama su se pridruži i njezini obožavatelji. Orlando Bloom je u četvrtak proslavio 45. rođendan, a s pjevačicom, s kojom ima kćer, je u vezi s prekidima već nekoliko godina. Trenutno su zaručeni, a njihova ljubav do sada je prošla kroz razne oluje.

Naime, par je prvi put u vezi bio od siječnja 2016. godine, ali su se razišli u veljači sljedeće godine. I tada je nastala drama. Perry se nikako nije mogla pomiriti s prekidom. Priznala je kako se nakon prekida slomila. Otkrila je da se borila s mislima da si oduzme život.

Taj poriv pojačao je i neuspjeh njezinog albuma 'Witness' koji je izdala te godine. Ono što ju je spasilo od tragičnog čina bila je, kazala je, zahvalnost.

Profimedia 

'Karijera mi je išla uzlaznom putanjom, sve do jednog trena kad se dogodio mali pomak i pad, iz vanjske perspektive. Ali za mene je to bio golemi pad. Toliko sam sebe dala u pjesmu i karijeru i onda još prekinem s dečkom, doslovno sam pukla na pola', kazala je Perry. Ranije je priznala kako se prije nego je ostala trudna, 2017. i 2018. godine borila s depresijom.

'Postala sam depresivna i nisam željela izaći iz kreveta. U prošlosti sam znala prevladati takve trenutke, ali tada sam se zaista stropoštala niz previše stepenica. Morala sam krenuti na putovanje prema ozdravljenju psihe', otkrila je Perry. Nasreću, par se pomirio u veljači 2018., sljedeće godine su se zaručili, a 2020. dobili kćer.

Pogledajte galeriju zaljubljenog para.

Profimedia Katy Perry i Orlando Bloom prekidali su i mirili se