Godišnji odmor idealan je za plažu i uživanje, a tom se idejom vode i slavni zaručnici Katy Perry i Orlando Bloom. Pjevačica i glumac, nakon posjeta Italiji, otputovali su još malo južnije, u Grčku, gdje su uživali u čarima ljeta s desetomjesečnom kćerkicom Daisy Dove i Bloomovim sinom iz prvog braka Flynnom, kojeg je dobio s manekenkom Mirandom Kerr.

Sudeći prema fotografijama sretne obitelji, čini se da baš uživaju u roditeljstvu, stoga ne čude navodi o tome da par želi dobiti još jedno dijete. “Nije im prerano. Katy je zauzeta poslom, ali Orlando joj puno pomaže oko Daisy. Oboje su uvjereni da mogu živjeti s dvoje mališana. Nadaju se da će Katy ostati trudna do Daisyna prvog rođendana”, rekao je izvor za OK! magazin.

BLOOMOVI NA MEDITERANU 'Katy će ovo ljeto sigurno opet ostati trudna'
Profimedia 

Podsjetimo, Orlandu i osam godina mlađoj američkoj pjevačici život se otad naglavačke promijenio, a to se odrazilo i na njihov ljubavni život, piše Guardian. Zvijezda franšiže 'Pirati s Kariba' priznala je da ga muči 'suša' u bračnom krevetu otkako su postali roditelji. Ljepuškasti glumac je iskreno rekao kako njegova zaručnica Katy i on ne vode ljubav dovoljno često, a to je problem s kojim se sureću mnogi parovi nakon što preuzmu brigu za bebu i postanu neispavani i umorni. Kad su ga novinari upitali koliko često vode ljubav, glumac je kao iz topa odgovorio: 'Nedovoljno. Tek smo dobili dijete, teško da ćemo voditi ljubav koliko bismo htjeli'. Inače, Orlando je prije hvalio njihov ljubavni život i objasnio je kako je odličan seks učvrstio njihovu vezu.