MLAĐA SESTRA SLAVNE PJEVAČICE IZAZVALA RASPRAVU SKIDANJEM U BIKINI: 'Zar mlade cure danas ne vježbaju?'

Noah Cyrus poznatija je kao mlađa sestra Miley Cyrus. Po pitanju glazbe nije još toliko uspješna, no po neprimjerenom ponašanju bi mogla biti kao sestra.

Profimedia

Noah Lindsey Cyrus poznatija je kao mlađa sestra pjevačice Miley Cyrus.

22-godišnjakinja je 8. siječnja proslavila rođendan, a krenula je stopama slavnog tate i sestre pa i sama uspješno pliva u glazbenim vodama.

Ipak, mnogi smatraju kako nikada neće dostići slavu svoje sestre, a ni tate country pjevača Billyja Raya Cyrusa, no po pitanju skandala i neprimjerenog ponašanja, tu bi mogla doći na istu razinu kao Miley. Još ako se jednog dana 'uspije' razvesti za manje od osam mjeseci kao ona od Liama Hemswortha...

Profimedia 

Naime, crnokosa Noah često se voli hvaliti kako puši marihuanu, a tu je i vrlo javni prekid s glazbenikom Lil Xanom s kojim se tjednima 'častila' po društvenim mrežama, što su prenosili svi svjetski mediji. Par se međusobno optuživao za varanje, a onda je Noah odlučia prodati svoje suze u bočici za 12 tisuća dolara.

Ni golotinja joj nije strana, a paparazzi su je nedavno snimili u rozom bikiniju na plažama Miamija, na kojima je pokazala brojne tetovaže po tijelu, ali i celulit. Njezine fotografije izazvale su lavinu podijeljenih komentara.

Naime, iako je celulit aposlutno normalna i prirodna pojava na baš svakoj ženi, neki su se pitali zar danas mlade djevojke više uopće ne vježbaju i ne paze na prehranu.

Također, neki su posumnjali kako se mlada pjevačica podvrgnula stavljanju implantanata u stražnjicu, no ona o svemu mudro šuti, jer ipak, ako je nešto naučila od svoje obitelji, to je da je svaki PR - dobar PR.

Naime, kad je Miley bila u svojoj najdivljoj fazi, prodavala je albume kao luda, a interes za njezinim životom bio je na vrhuncu. Hoće li tako biti i s njezinom mini kopijom, tek nam ostaje vidjeti...

Fotografije Noah Cyrus iz Miamija pogledajte u galeriji.

Profimedia Noah Cyrus nedavno je pokazala tijelo u bikiniju te iznenadila celulitom.