NA RUCI NIJE IMAO PRSTEN: Glumac viđen prvi put od objave razvoda, presudila mu nasilna bivša Johnnyja Deppa?

Jason Momoa viđen je prvi put nakon što je objavio da se razvodi od Lise Bonet.

Profimedia

Prvi put od kada je objavljeno da se nakon 16 godina veze i braka razišao od Lise Bonet, Jason Momoa viđen je u javnosti.

Fotografi su ga snimili samog u Los Angelesu, a lice je skrivao naočalama i maskom te kapom ispod koje je nagurao svoju dugu kosu. Na ruci nije nosio vjenčani prsten, a u trgovinu je ušao noseći kartonsku kutiju.

Inače, društvenim mrežama kruži priča da je za Jasonov razvod kriva njegova kolegica iz Aquamana, Amber Heard. Amber, koja se izjasnila da je biseksualka, a zovu je 'žderačicom muškaraca', poznata je po burnom razvodu s glumcem Johnnyjem Deppom i vezom s milijarderom Elenom Muskom.

Jedan od glavnih argumenata im je da je Depp prekinuo vezu s Vanessom Paradis nakon što je glumio s Amber. Pisalo se i kako je Lisa ljubomorna jer Amber flerta s Jasonom, ali ona protiv nje nikad nije rekla ni riječ.

Profimedia 

Jason i Lisa u vezi su bili od 2005. godine. Vjenčali su se 2017. godine i imaju dvoje djece. Momoa je u intervjuima često isticao kako se u Lisu zaljubio kada je imao svega osam godina.

'Kada mi je bilo osam godina i kada sam je vidio na televiziji, rekao sam: Mama, želim nju', rekao je 2017. godine u intervjuu u The Late Showu.

Upoznali su se kada je živio u hotelskoj sobi te ju je pozvao na spoj, a uz to ju je morao moliti da vozi jer tada nije imao svoj automobil. Lisa je na sve pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo Guinness, odmah su se povezali. Inače, Lisi je ovo bio drugi brak. Prije Jasona bila je u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom i s njim je dobila kćer Zoe Kravitz.

Profimedia 

Depp je Amber upoznao na filmskom setu. Vjenčali su se 2015., a rastavili dvije godine kasnije nakon međusobnih optužbi za nasilje. Amber je nakon njega prohodala s milijarderom Elenom Muskom koji se također razveo, a navodno je Amber bio lud od ranije.

Depp ga je optužio da su bili u vezi još dok je on bio u braku s Amber. Navodno je glumica spavala s Elonom i manekenkom Carom Delevigne u stanu koji je dijelila s Johnnyjem.

Musk i Amber su prvi put prekinuli 2017. godine da bi se spojili sljedeće godine, ali ni to nije dugo potrajalo. Elon je u intervjuu za časopis Rolling Stone plakao za glumicom. Amber je na kraju odlučila sama postati roditelj, otkrila je da je njezino prvo dijete rodila surogat majka.

U galeriji pogledajte kako se glumac skriva.

Profimedia Jason Momoa nedavno je objavio na Instagramu da se razvodi od Lise Bonet.