Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'HOLIVUDSKA ŽDERAČICA MUŠKARACA': Bivši suprug optužio ju je da ga je tukla, a milijarder plakao za njom javno

Autor Ante Ferara

Amber Heard postala je poznata po svojim burnim vezama s Johnnyjem Deepom i milijarderom Elenom Muskom.

 Amber Heard vozi Teslu koju joj je poklonio Elon Musk Izvor: Profimedia

Jasona Momoe i Lise Bonet razišli su se nakon 17 godina veze, a medijima se proširila vijest kako je za njihov razlaz kriva njegova kolegica iz 'Aquamana', Amber Heard koja je poznata kao 'holivudska žderačica muškaraca'.

Amber je najpoznatija postala po svojim burnim vezama s bivšom suprugom Johnnyjem Deepom i milijarderom Elenom Muskom.

Deep je od 1998. godine bio u vezi s glumicom Vanessom Paradis koju je upoznao na snimanju filma 'Deveta vrata'. Dobili su dvoje djece, 1999. kćer Lily-Rose Melody Depp i 2002. sina Johna Christophera 'Jacka' Deppa III.

Godine 2012. objavili su da su se razišli, a Deep je ubrzo bio u vezi s Amber koju je godinu dana ranije također upoznao na filmskom setu.

 Amber Heard je navodno kriva za raspad braka Jasona Momoe i Lise Bonet. Izvor: Profimedia

Vjenčali su se 2015., a razišli već sljedeće godine nakon što ga je optužila za nasilje. Razvod je službeno završen 2017., a između bivših supružnika u medije su izlazili gnjusne optužbe iz njihove burne veze.

Amber je Deppa optužila da ju je tukao i želio zadaviti, da ju je zaključao na tri dana i na nju bacao boce, odsjekao dio prsta i krvlju ispisao njezino ime, a Depp je nju optužio da se našminkala kako bi izgledala da je pretučena te da mu je jednom tijekom svađe u krevetu ostavila izmet, ali i da je ona tukla njega.

Tijekom razvoda Deppa su branile Vanessa i kći tvrdeći da ne vjeruje u optužbe te da su one sulude. Vanessa je tvrdila kako nikad u 14 godina njihove veze nije bio nasilan ili agresivan.

 Amber Heard i Johnny Deep prošli su mučan razvod Izvor: Profimedia

Amber koja se ranije izjasnila da je biseksualka, ubrzo je prohodala s milijarderom Elenom Muskom koji se razveo 2016., a navodno je Musk za njom bio lud još od 2012. Depp ga je optužio da su bili u vezi još dok je on bio u braku s Amber. Navodno je glumica spavala s Elonom i manekenkom Carom Delevigne u stanu koji je dijelila s Johnnyjem.

Musk i Amber su prvi put prekinuli 2017. godine zbog prenatrpanih rasporeda, ponovno su se spojili 2018., ali ni to nije dugo potrajalo. Elon je zatim plakao za glumicom pred cijelim svijetom u intervjuu za slavni časopis Rolling Stone.

'Upravo sam prekinuo s curom. Bio sam jako zaljubljen i sad sam jako povrijeđen. Ona je više prekinula sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao se truditi da ne izgledam tako. A onda sam se sabrao, jer toliko ljudi ovisi o meni', kazao je Musk.

Pričalo se da je i prema njemu bila nasilna. Također, izvori bliski milijarderu otkrili su kako se ponašala vrlo manipulativno prema njemu, što mu je jako smetalo.

 Amber Heard bila je u vezi s Elenom Muskom Izvor: Profimedia

Prošle godine u srpnju Amber je otkrila da je njezino prvo dijete rodila surogat majka.

'Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti ovu vijest s vama. Prije četiri godine odlučila sam da želim imati dijete. Htjela sam to učiniti pod vlastitim uvjetima', napisala je tada te otkrila da je djevojčici dala ime Oonagh Paige Heard, a Oonagh je ime irskog podrijetla i znači 'janje'. Čini se da je srednje ime Paige posveta njenoj pokojnoj majci Paige Heard, koja je umrla u svibnju 2020. 

Izvori bliski Amber tvrdili su da je dijete odlučila dobiti uz pomoć surogat majke, nakon što joj je rečeno da nikada neće moći roditi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image