Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVA SUPRUGA JOHNNYJA DEPPA ZA KOJU NITKO NE ZNA: Jednim susretom mu je omogućila slavu, a onda ju je ostavio

Prije nego što je postao slavan, holivudski glumac Johnny Depp mlad se oženio prvom suprugom, Lori.

Johnny Depp Izvor: Profimedia

Ljubavni život poznatog holivudskog glumca Johnnyja Deppa ponovo je postao glavna tema u novinama tijekom njegovog sudskog spora i tužbe za klevetu protiv novinskim izdavačem ‘News Group Newspapers’ (NGN) zbog bivše supruge Amber Heard. Obrana NGN-a oslanja se na optužbe za obiteljsko nasilje koje je Amber Heard podnijela protiv glumca. Glumčeve dvije bivše partnerice, Vanessa Paradis i Winona Ryder, stale su u njegovu obranu.

Međutim, mnogi su zaboravili da je 57-godišnji Depp već jednom bio u braku. Još na samom začetku svoje karijere, prije nego što je dobio prvu ulogu u filmu ‘A Nightmare on Elm Street’ 1984., već je bio u braku s Lori Depp.

Johnny Depp i Lori Depp Izvor: Instagram

Lori Depp, rođena Lori Anne Allison, udala se za Johnnyja Deppa 1983., a upoznali su se preko njezinog brata koji je s Deppom bio u bendu. Lori je tad imala 25, a Johnny samo 20 godina.

Par je na početku živio na Floridi, no zatim su se preselili u Kaliforniju, a onda su se Deppu polako počela otvarati vrata Hollywooda. Naime, čini se da je ključna osoba za početak Johnnyjeve karijere bila upravo njegova prva supruga, Lori. Ona ga je upoznala s Nicholasom Cageom, koji je tada već dobio glavnu ulogu u filmu ‘Valley Girl’. Nicholas Cage mu je savjetovao da razmisli o bavljenju glumom, a Depp ga je poslušao i počeo čitati i istraživati o glumi što je više mogao. Cage mu je tada sredio ulogu u ‘A Nightmare on Elm Street’.

Kako je njegova karijera počela napredovati, a Johnny je dobio prvu glavnu ulogu u filmu ‘Private Resort’, njegov brak se istodobno počeo raspadati. 1985., nakon samo dvije godine braka, par je podnio zahtjev za razvod, kao razlog navodeći nepomirljive razlike. Iako su se rastali prije više od 30 godina, Lori i danas nosi Johnnyjevo prezime Depp, koje je zadržala nakon razvoda.

Johnny Depp Izvor: Instagram

Lori se tijekom godina posvetila svojoj karijeri vizažistice te ima i poznate klijente i prijatelje, poput glumca Adama Anta i glumice Christine Applegate, strastveni je podržavatelj Demokratske stranke, a obožava i modu. Iako se osim vezano za posao, nije pretjerano eksponirala u medijima, Lori za bivšeg supruga ima samo riječi hvale, pa je tako za Johnnyja u intervjuu za Miami Herald 2015., rekla: ‘Svi znamo da je talentiran glumac, a uloga pirata odlično mu stoji, no Johnny je i odličan glazbenik.’

Ljubavni život Johnnyja Deppa nakon prvog razvoda bio je dosta turbulentan. Bio je u trogodišnjoj vezi s glumicom Sherilynn Fenn, a nakon nje, 1989. vrijeme je provodio s Jennifer Grey, zvijezdom filma ‘Prljavi ples’. Iste godine Johnny je upoznao Winonu Ryder s kojom se zaručio 1990. Winonino ime Depp je slavno istetovirao prije nego što su 1993. prekinuli, a tetovažu je iz Winona Forever nakon raskida preoblikovao u Wino Forever. Sljedeća Johnnyjeva vrlo medijski eksponirana veza bila je ona sa supermodelom Kate Moss, s kojom je proveo četiri godine. Potkraj 90-ih započeo je vezu s francuskom pjevačicom Vanessom Paradis, s kojom je proveo 14 godina, a zajedno imaju i dvoje djece, 21-godišnju Lily-Rose i 18-godišnjeg Jacka.

Johnny Depp, Amber Heard Izvor: Profimedia

Nakon raskida veze s Vanessom, Johnny je kratko nakon toga upoznao Amber Heard na snimanju filma ‘The Rum Diary’. Par se vjenčao 2015., ali su zahtjev za razvod podnijeli već godinu dana kasnije, a Amber je i protiv Johnnyja podnijela i zahtjev za zabranu pristupa. Navela je da je Johnny tijekom braka prema njoj bio fizički i verbalno nasilan. Johnny Depp sve je optužbe porekao.

U fotogaleriji pogledajte više fotografija slavnog glumca i njegovih dosadašnjih odabranica:

Povezane vijesti

Magazin

Royals