Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MRAČNA STRANA: Bivšoj ženi je uzeo sve, ali je javno cmizdrio za omraženom glumicom koja ga je tukla

Nakon što je nedavno prekinuo s pjevačicom Grimes, burni ljubavni život milijardera Elona Muska postao je glavna tema tabloida.

Elon Musk Izvor: Profimedia

Milijarder Elon Musk i njegova djevojka, pjevačica Claire Elise Boucher, poznatija kao Grimes, prije nekoliko su dana iznenada prekinuli nakon tri godine veze.

Vijest je objavio Page Six, koji je dobio Elonovu potvrdu da je to istina. Rekao je da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii. 'Razdvojili smo se, no i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo', istaknuo je milijarder.

Podsjetimo, dok je Grimes sin prvo dijete, Musk ima 17-godišnje blizance Griffina i Xaviera te trojke, 15-godišnje Damiana, Saxona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Musk. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u desetom tjednu života od sindroma iznenadne smrti.

Povezane vijesti

'U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petero djece. Šest tjedana kasnije, poslao mi je poruku da se zaručio s prelijepom britanskom glumicom Talulah Riley koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Angeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej', izjavila je prije 11 godina Justine.

Dodala je da je ona bila njegova 'starter supruga' objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Elon još uvijek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamijenio 'novim modelom'. Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva mjeseca nakon vjenčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

'Rekao mi je da moramo otići kod odvjetnika koji će nam pomoći oko financijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji inzistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru, no bilo je. Potpisala sam ga u neznanju i odrekla se svih prava koja su mi pripadala kao supruzi', otkrila je.

'Potpisala sam jer sam mu slijepo vjerovala. Čemu brak ako mu ne vjerujem? Bili smo srodne duše. Vjerovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv', dodala je.

Elon Musk i Talulah Riley Izvor: Profimedia

Milijarder je na kraju bio i u braku s glumicom Talulah Riley od2013. do 2016. godine, a svojedobno je ljubio i glumicu Amber Heard. I to je bila vrlo zanimljiva i kontroverzna priča.

Elon se u 'holivudsku žderačicu muškaraca' zagledao u vrijeme njezinog gadnog razvoda od Johnnyja Deppa u kojem su se bivši supružnici blatili gdje su stigli. Međusobno su se optuživali za ovisnost, fizičko i psihičko zlostavljanje te varanje, a navodno je Amber spavala s Elonom i manekenkom Carom Delevigne u stanu koji je dijelila s Johnnyjem.

Zanimljivo, Musk je glumici ponudio 24/7 zaštitu od navodno 'nasilnog' holivudskog zavodnika, iako postoje dokazi kako je i ona bila nasilna prema njemu.

Elon i Amber su prvi put prekinuli 2017. godine zbog prenatrpanih rasporeda, ponovno su se spojili 2018., no nisu uspjeli ni tad. Elon je zatim plakao za glumicom pred cijelim svijetom u intervjuu za slavni časopis Rolling Stone.

Elon Musk i Amber Heard Izvor: Story

'Upravo sam prekinuo s curom. Bio sam jako zaljubljen i sad sam jako povrijeđen. Ona je više prekinula sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao se truditi da ne izgledam tako. A onda sam se sabrao, jer toliko ljudi ovisi o meni", otkrio je tada Musk kojeg su tjednima zafrkavali na račun tog intervjua. "Želim vezu, a ne avanturu za jednu noć. Tražim ozbiljnu partnericu i srodnu dušu', poručio je tada te postao predmet ismijavanja.

Amber ga je brzo zamijenila novim, no pričalo se kako je bila nasilna i prema njemu. Također, izvori bliski milijarderu otkrili su kako se ponašala vrlo manipulativno prema njemu, što mu je jako smetalo. Tako neki tvrde kako je on zapravo prekinuo s njom.

2018. godine u njegov je život ušla Grimes, no niti to nije potrajalo. Elona Muska s Amber Heard i ostalim bivšim partnericama pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals