Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MRAČNA PROŠLOST ELONA MUSKA: Jeziva ispovijest njegove prve supruge pokazala je tamnu stranu koju bi rado sakrio 

Autor Antonia Hrvatin

Elon Musk nedavno je prekinuo s pjevačicom Grimes, a na vidjelo je ponovno izašla priča njegove prve supruge Justine koja je šokirala svijet.

 Elon Musk Izvor: Profimedia

Milijarder Elon Musk i njegova djevojka, pjevačica Claire Elise Boucher, koja je poznatija kao Grimes, prije nekoliko su dana prekinuli nakon tri godine veze. 

Vijest je objavio Page Six, koji je dobio Elonovu potvrdu da je to istina. Rekao je da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii. 'Razdvojili smo se, no i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo', istaknuo je milijarder.

 Elon Musk i Grimes Izvor: Profimedia

'Moj rad na SpaceX i Tesli zahtijeva da budem u Teksasu ili putujem u inozemstvo, dok je ona primarno u Los Angelesu. Trenutno boravi kod mene i naš sin je u susjednoj sobi', dodao je Musk.

Grimes je nedavno iznenadila javnost kada je ispričala da se ne identificira kao majka. Istaknula je da ne voli da ju sin, čija je kratka verzija imena samo X, zove mamom nego njezinim imenom Claire.

'Rođenjem bebe doživjela sam veliki preporod, umjetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekog razloga se nikako ne poistovjećujem s tom riječju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove Claire i nikad mi ne kaže: 'Mama'. Možda on osjeća moju odvratnost prema toj riječi'.

'Ne znam zašto osjećam gađenje prema toj riječi jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu se identificirati s time, čudno je', dodala je.

Podsjetimo, dok je Grimes sin prvo dijete, Musk ima 17-godišnje blizance Griffina i Xaviera te trojke, 15-godišnje Damiana, Saxona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Musk. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. tjednu života od sindroma iznenadne smrti. Milijarder je bio u braku i s glumicom Talulah Riley od 2013. do 2016. godine, a svojedobno je ljubio i Amber Heard.

 Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia

A da ne čudi što je Musk od uglednog milijardera postao kontroverzna medijska ličnost, govori upravo ispovijest njegove prve supruge Justine. Iako je riječ o izjavi staroj 11 godina, ona je ponovno isplivala na vidjelo.

Naime, u magazinu 'Marie Claire', bivša gospođa Musk objavila je potresnu ispovijest o mračnoj strani života s tehnološkim mogulom. 'U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petero djece. Šest tjedana kasnije, poslao mi je poruku da se zaručio s prelijepom britanskom glumicom Talulah Riley koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Angeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej', otkrila je tada.

Dodala je da je ona bila njegova 'starter supruga' objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Elon još uvijek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamijenio 'novim modelom'. Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva mjeseca nakon vjenčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku. 'Rekao mi je da moramo otići kod odvjetnika koji će nam pomoći oko financijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji inzistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru', otkrila je.

No, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo obiteljsku vilu u Los Angelesu koju će naslijediti njezina djeca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vrijeme braka kao i nikakve scene ne smiju spominjati u sudskim procesima. 'Potpisala sam jer sam mu slijepo vjerovala. Čemu brak ako mu ne vjerujem? Bili smo srodne duše. Vjerovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv', dodala je.

S godinama je postala nesretna žena jer je Elon prestao biti muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtjevniji prema njoj. Tjerao ju je da postane 'trofejna plavuša' - da posvijetli kosu, posveti više vremena izgledu i dražesno se smiješka.

Danas, kaže, ne žali za razvodom jer joj je život napokon ljepši.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image