Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAVNA IDILA LEGENDARNOG GOLMANA: Vlado i Nataša Šola u braku su od 1994., a na sina su čekali 15 godina

Bivši rukometni reprezentativac Vlado Šola sa suprugom Natašom ima dvoje djece.

 Brak Vlade Šole Izvor: luka Klun/PIXSELL

Nekad uspješni rukometni reprezentativac, 53-godišnji Vlado Šola jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti olimpijskim zlatom. Danas je trener RKHM Dubrovnik, a može se reći kako se rijetko pojavljuje u javnosti.

Legendarni rukometni golman godinama je eksperimentirao sa svojim frizurama, a posljednjih nekoliko godina je smirio hir blajhanja svoje kose i mijenjanja stila.

 Brak Vlade Šole Izvor: Petar Glebov/PIXSELL

Šola je od 1994. u braku s profesoricom defektologije Natašom s kojom ima 27-godišnju kćer Luku i 13-godišnjeg sina Maxa. Kći mu je svojedobno studirala u Beču na Likovnoj akademiji. Zanimljivost koju supružnici nisu skrivali je to da su željno htjeli sina Maxa pa su se u svojim ranim 40-ima odlučili podvrgnuti umjetnoj oplodnji. Supruga je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a porođaj je prošao bez komplikacija.

 Vlado Šola je u braku s profesoricom defektologije Natašom. Izvor: Luka Stanzl/PIXSELL


'Svejedno mi je bilo kojeg će spola biti dijete. Najvažnije je da je zdravo. No priželjkivao sam sina jer imam kćer. Moja uloga je da budem roditelj. Što će biti, ne znam. No neću ga opterećivati da se bavi sportom. Ovo je život kakav sam oduvijek zamišljao. Imam sjajnu karijeru i stabilnu obitelj', rekao je tada Šola za 24sata.

Rijetko kada vidimo sretnu obitelj u obilasku grada pa smo se odlučili prisjetiti fotografija koje možete pogledati u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image