Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJA ŠUPUT VOLI BITI PLAVUŠA, NO NEKAD SE IGRALA S BOJOM KOSE: Pogledajte kako je izgledala kao 25-godišnjakinja

Plavuša Maja Šuput mnogima je danas nezamisliva kao brineta, no upravo smeđu boju kose je imala kao 25-godišnjakinja.

Maja Šuput je vjerna plavoj boji kose, no dužinu kose rado mijenja. Izvor: Instagram

Maja Šuput (42) posljednjih godina je prepoznatljiva po plavoj kosi i čestim promjenama frizura zahvaljujući ekstenzijama i perikama.

Ipak, pjevačica je u počecima svoje glazbene karijere voljela više eksperimentirati kada je riječ o boji kose. Pojavile su se fotografije kada je Maja imala 25 godina i kao većina domaćih zvijezda došla je na reviju popularnog dizajnerskog dvojca eNVy room.

Šuput je tada imala smeđu, dužu kosu, a naravno, i njezin modni stil je bio dosta drukčiji nego danas. Inače, već dugi niz godina se za Majine odjevne kombinacije brine njen dobar prijatelj Marko Grubnić.

Maja Šuput se kroz godine jako promijenila i prepoznatljiva je po svojoj plavoj kosi. Izvor: Jurica Galoić/PIXSELL

'Uvijek sam težila k tome da imam na pozornici kostim, da kad pjevam primjerice u diskoteci da napravimo nešto novo, odnosno kupimo. Na vjenčanjima se uvijek presvlačim četiri puta, ne zato jer želim nekome pokazati da imam sto haljina već zato jer toliko divljam, skačem da sam mokra da me se može 'žmikati' nakon svakog seta. Želim zaista svojim pojavljivanjem u nekoj emisiji dati do znanja da se ja bavim šoubiznisom i da sam pjevačica jer na kraju dana to i je šoubiz i mislim da nije fer prema publici, nekakvoj emisiji u kojoj gostujem, dođem odjevena u nekakavu haljinu koju može kupiti bilo koja žena, djevojčica u dućanu. To nije poanta i uvijek se pjevačica i gleda, ne samo da se sluša. Mi smo uvijek težili tome da izgledamo posebno, drukčije, kostimirano, naravno od sto milijuna nastupa ne možeš sto milijuna puta i pogoditi. Nekad se zaista nešto napravi na brzinu, ali Marko Grubnić je tu zaista netko tko oduvijek brine za sva moja pojavljivanja', ispričala je pjevačica u ekskluzivnom intervjuu za Story.hr u prosincu.

'Što se tiče privatnog, odjenem što mi padne na pamet osim ako idem na neko putovanje gdje znam da će mi trebati neke određene stvari. Onda Marko ode u šoping za mene, sto puta me došao spakirati, napraviti mi stajlinge za određene dane koje eto, ne biste vjerovali, iako me spakira po danima, stavi i nakit, ja uspijem okrenuti kofer i odjenem ono što je planirano bilo za ponedjeljak i spojim sa četvrtkom. Na noge stavim ono za subotu i onda on mene redovito zove i kaže: 'Pa kako ti to uspije svaki put?' Tako da možda bih bez njega ponekad otišla i u potpuno krivom smjeru', dodala je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals