Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODINE SU SUSTIGLE EDEN I CRUZA: Ona se okrenula vjeri i radi u župi, a njega vjerojatno ne biste prepoznali

Autor Jelena Mileusnić

Santa Barbara se nekad i u Hrvatskoj pobožno pratila, a Cruz i Eden bili su svima omiljeni par. Provjerili smo kako glumci izgledaju danas.

 Marcy Walker i A Martinez u seriji Santa Barbara Izvor: Profimedia

Mnogi se još uvijek sjećaju megapopularne serije Santa Barbara koja se u Hrvatskoj emitirala čak osam godina, od 1990. do 1998. Brojni su Hrvati svakodnevno brinuli od sudbini bogate obitelji Capwellkoja je kroz više od tisuću epizoda proživljavala brojne drame i spletke.

Najviše pozornosti je, naravno, privlačio centralni par: Eden Capwell i Cruz Castillo. Eden je bila kći prebogatog C.C. Capwella koja se zaljubila u policajca skromnijeg porijekla, Cruza. Par koji je domaća publika toliko obožavala da se i danas prepričava urbana legenda da su se za njihovu dobrobit uplaćivale mise utjelovili su glumci Marcy Walker i A Martinez.

Marcy, koja je glumila lijepu Eden, danas ima 60 godina, te se potpuno povukla iz javnog života. Osim uloge Eden, koju je glumila od 1984. do 1991., poznata je i po ulozi Lize Colby u seriji 'Sva moja djeca'.

 Marcy Walker potpuno se povukla iz javnog života Izvor: YouTube

 Glumica se četiri puta udavala. Prvi suprug joj je bio kolega Michael E. Knight, a drugi glumac Billy Warlock. S trećim suprugom Stephenom Collinsom ima sina Tylera. Sreću je našla iz četvrtog puta kad se zaljubila u Douga Smitha za kojeg se udala 1999., a otad je preuzela njegovo prezime.

2005. napravila je veliki zaokret u karijeri, te je odlučila odustati od glume i posvetiti se vjeri. Danas radi u jednoj župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica dječjeg programa.

 A Martinez je ulogu Cruza igrao do 1992., no za razliku od svoje kolegice Marcy on se nastavio baviti glumom do današnjeg dana, iako popularnost koju je stekao ulogom u Santa Barbari više nikad nije ponovio.

Ženio se dva puta. Prvi brak s glumicom Mare Winningham, koji se dogodio 1981. trajao je vrlo kratko. Već je iduće godine oženio Leslie Bryans s kojom je i sada. Imaju troje djece, sina Dakota Leeja i dvije kćeri: Devon Makenu i Ren Farren.

 Trenutno ima 73 godine, a nasuprot Marcy koja se kloni bilo kakve pozornosti javnosti, aktivan je i na društvenim mrežama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image