Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUŽNE SUDBINE ZVIJEZDA SAPUNICA: Esmeralda se drogirala, Otimačicu su trovali, a Marisol je ostavljena trudna

Glumice, koje su 90-ih ostvarile svjetsku slavu ulogama u sapunicama, imale su prilično nesretne živote.

Esmeralda i Marisol Izvor: IMDb

Marisol, Esmeralda i još neke zvijezde latinoameričkih sapunica su obilježile 90-e većine hrvatskih gledatelja, a njihove avanture s malih ekrana pamte i mlađe generacije te i dan danas imaju status velikih zvijezda. No svjetska slava i popularnost, koju su ostvarile i u našoj regiji, nisu im donijele puno sreće u životu.

LETICIA CALDERON

Leticia Calderon (53) šokirala je javnost 2013. kada je priznala da je jedva pobijedila svoju ovisnost o drogama. Glumica, koja se proslavila ulogom Esmeralde u istoimenoj seriji, otvoreno je progovorila o teškom razdoblju svog života.

'Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost i ludost su me zamalo koštali života. Uzimala sam i kokain, a u to su me uvukli dugogodišnji prijatelji', ispričala je. Shvatila je koliko što si čini i koliko je blizu smrti kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja te je odlučila otići na odvikavanje.

Iako su prošle 24 godine od telenovele Esmeralda, Leticia i dalje puni medijske stupce, a javnost je posebno dirnula njezina priča o odgoju sina Luciana (15) koji je rođen s Downovim sindromom.

'On je moj anđeo i ne mogu opisati koliko ga volim. Neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Suočavam se s mnogim predrasudama. Kad su mi liječnici rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dijete', rekla je glumica u jednom intervjuu. Glumica je Lucianu posvetila i knjigu 'Anđeo u mom životu', a osim njega ima i sina Carlosa (14) te je obojicu dobila s bivšim mužem Juanom Colladom.

Pozornost je privukla i Leticijina prometna nesreća, koju je doživjela prošle godine. Na auto u kojem je bila sa sinovima je naletio kamion, no na svu sreću nisu imali veće zdrastvene posljedice. Glumica se u siječnju ove godine borila i s koronavirusom i zbog komplikacija je završila na liječenju u bolnici.

'U bolnici sam i okružena sam predivnim timom medicinskog osoblja koje se brine o meni. Sada treba vremena i strpljenja za ozdravljenje. Hvala vam na svim vašim porukama podrške. Ova godina nije počela kako sam očekivala i još je nekoliko članova moje obitelji zaraženo i zato vas molim da nas se sjetite u svojim molitvama', napisala je Leticia, čija najnovija sapunica novi naziv 'Carstvo laži'.

VERONICA CASTRO

Veronica Castro (68) bila je zvijezda telenovele 'Divlja ruža', koja je nakon popularne serije 'Santa Barbara' uspjela prikovati gledatelje za male ekrane. Nakon glumačkog uspjeha zanosna crnka se posvetila reality showovima i čak pet puta je sudjelovala u meksičkom 'Big Brotheru'.

Veronica je pokazala da ima talenta i za glazbu te je objavila 30 albuma, a iza sebe ima i uspješne kazališne i filmske uloge. No zadnjih godina je u središtu pozornosti zbog toga što je učinila svom licu plastičnim operacijama. Glumica je htjela zadržati mladenački izgled, ali rezultati zahvata joj baš nisu u tome pomogli.

Castro ima sinove, pjevača Christiana i redatelja Michela koje je dobila s pokojnim kolegom Manuelom Valdesom.

GABRIELA SPANIC

Gabriela Spanic (47) proslavila se u sapunici 'Otimačica' nakon čega su uslijedile uloge u serijama 'Uljez' i 'Za tvoju ljubav', a teško je zaboraviti situaciju kada su njezini obožavatelji potpisivali peticiju da ju se pusti iz zatvora. Usto, mnoge djevojčice su dobile ime baš prema njoj.

Glumila je u 18 serija u svojoj uspješnoj karijeri, a njezin privatni život je nalikovao scenariju sapunice. Naime, 2005. je njena kućna pomoćnica pokušala otrovati nju i sina Gabriela (13) tako što im je stavljala amonijak u hranu.

Marie Celeste Fernandez osuđena je na osam godina zatvora, a izašla je iz zatvora 2013. kada je ispričala svoju stranu priče. 'Mjesecima sam trpjela Gabrieline uvrede, a tijekom jednog snimanja počela me neprimjereno dirati te sam je odgurnula', tvrdila je Marie. Istaknula je da ju je glumica neopravdano optužila jer nije htjela spavati s njom.

Gabriela Spanic Izvor: Instagram

Velik interes javnosti izazvalo je Gabrielino poziranje za časopis H Extremo jer se na naslovnici pojavila potpuno gola. Venezuelanka je posljednjih godina jako aktivna i na Instagramu na kojem rado dijeli fotografije na kojima je naga. No nije samo to ono što upada u oči nego i njezina strast prema kozmetičkim zahvatima.

Glumičino lice je bez ijedne bore i previše napuhnuti obrazi joj se ističu kada se pokušava nasmiješiti, a obožavatelji joj često na Instagramu poručuju da je pretjerala.


ERIKA BUENFIL

Erika Buenfil (57) stekla je vojsku obožavatelja zbog uloge Marisol u istoimenoj sapunici, a svojedobno je otkrila da joj je slava okrenula život naglavačke. Požalila se da nije imala sreće u ljubavi te da je pala u depresiju i postala ovisna o alkoholu.

Nakon što je 90-ih doživjela veliki uspjeh odlučila se posvetiti kazalištu i željela je naći pravog muškarca. Zatrudnjela je s bivšim predsjednikom Meksika, Ernestom Zedillom (69), a on ju je ostavio kada je to saznao. Tek nekoliko godina kasnije je otkrila da je on otac njezinog sina Nicolasa (16) kojeg sama odgaja s punom ljubavi i našla je sreću u majčinskoj ulozi.

Kako danas izgledaju zvijezde sapunica, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals