Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SJEĆATE SE INDIRE KAD JE ŽARILA I PALILA S COLONIJOM?: Još se pjevaju hitovi benda koji više nije u originalnom sastavu

Indira Levak je nekad bila prvi vokal sastava Colonia koji je osnovala 1996. s producentima Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelićem.

Indira Levak, Boris Đurđević i Tomislav Jelić nekad su žarili i palili s bendom Colonia koji su osnovali 1996. u Vinkovcima. Izvor: Robert Anić/PIXSELL

Indira Levak (48) sada ima uspješnu, samostalnu karijeru, a nekad je bila prva vokalistica grupe Colonia čije hitove i danas pamte mnoge generacije.

Producenti Boris Đurđević i Tomislav Jelić, koji je poznatiji kao Kameny, te Indira su osnovali glazbeni pop/dance sastav 1996. u Vinkovcima. Neki od njihovih najvećih hitova su bili '1001 noć', 'Ti Da Bu Di Bu Da', 'Za tvoje snene oči' i 'Oduzimaš mi dah'.

Colonia je žarila i palila na glazbenoj sceni, a pojavile su se fotografije uspješnog trija iz 2005. Na njima se može vidjeti koliko su se članovi benda promijenili kroz godine.

Indira Levak, Boris Đurđević i Tomislav Jelić nekad su žarili i palili s bendom Colonia koji su osnovali 1996. u Vinkovcima. Izvor: Robert Anić/PIXSELL

 Inače, Indira i Boris su se nedavno udružili i snimili pjesmu 'Atlantida'. 'Ova pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi', rekla je pjevačica.

Ni Jelić, odnosno Kameny nije više član Colonije i kao producent ostvaruje suradnje s brojnim domaćim pjevačima. Prošle godine je objavio svoj prvi samostalni album.

Povezane vijesti

Magazin

Royals