Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPOJIO IH 'BIG BROTHER', SAD SU NA DRUGIM STRANAMA SVIJETA: 'Hrvatski Beckham' ljubi drugu Marinu

Jedan od 'Big Brother parova', Marina Bajlo i Zdravko Lamot nekada su se pojavljivali skupa na domaćim događanjima, a sada žive u različitim državama i vode drukčije živote.

Marina Bajlo i Zdravko Lamot zaljubili su se dok su sudjelovali u prvoj sezoni showa Big Brother. Izvor: Jurica Galoić/PIXSELL

Marinu Bajlo i Zdravka Lamota spojio je prvi hrvatski 'Big Brother' koji je počeo 9. rujna 2004. i trajao 100 dana, a oboje su došli do finala i za dlaku im je izmakla pobjeda.

Nakon završetka emitiranja pojavljivali su se na domaćim događanjima i potvrdili 2005. da se među njima rodila ljubav. Kako su pisali domaći mediji, Marina se iz Pule preselila u Zagreb da bi bila bliže dragom.

Neki su tvrdili i da je Lamot prekinuo vezu s Anitom Berishom, glumicom iz serije 'Zabranjena ljubav' u kojoj se i sam pojavio, a on je to negirao. 

Marinu Bajlo i Zdravka Lamota je spojio prvi hrvatski Big Brother. Izvor: Jurica Galoić/PIXSELL

'Zdravko mi zaista puno znači, mnogo mi pomaže i često je kod mene. Super nam je zajedno, izvrsno se slažemo, uživamo u zajedničim trenucima. Naravno da tu postoje i emocije, no oboje smo mladi i zasad nismo za ozbiljnu vezu. Ovakav nam odnos savršeno odgovara', govorila je tada Marina o ljubavi s 'hrvatskim Beckhamom', kako su Samoborčanina prozvali zbog njegove frizure.

Lamot se preselio 2019. u Stockholm i otkrio je za Slobodnu Dalmaciju da je krivac za to Saša Tkalčević, pobjednik prvog hrvatskog 'Big Brothera'. U Švedskoj je pokrenuo svoj brend Super baka, liniju domaćih, kvalitetnih i prirodnih proizvoda napravljenih po starim receptima naših baka.

Zdravko u Stockholmu živi sa svojom djevojkom Marinom dok ona 'Big Brother Marina' živi u rodnoj Puli. Kako su pisali 24sata, Bajlo je nekad u Zagrebu na lokalnoj televiziji vodila emisiju. Kada je ukinuta, vratila se u Pulu i počela raditi u obiteljskom kafiću.

'Big Brother mi je pomogao jer sam upoznala svijet estrade koji inače ne bih imala priliku upoznati. Nosila sam neke revije i završila školu za radijskog i televizijskog voditelja', rekla je svojedobno Marina.

Povezane vijesti

Magazin

Royals