Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROGLAŠENA JE NAJLJEPŠOM HRVATICOM, A ONDA SE MAKNULA OD KAMERA: Barbara Radulović živi daleko od očiju javnosti

Gdje je danas rado viđeno televizijsko lice Barbara Radulović, mnogi se pitaju. Atraktivna Ogulinka odlučila je maknuti se od svjetla reflektora i preselila se u inozemstvo.

Barbara Radulović proslavila se u showu Story SuperNova, a bila je proglašena najljepšom Hrvaticom. Izvor: Jurica Galoić/PIXSELL

Barbara Radulović (39) proslavila se 2002. u prvom hrvatskom reality showu 'Story Supernova Music Talents', a danas živi daleko od očiju javnosti.

Atraktivna Ogulinka nekad je bila često viđeno lice na domaćim događanjima pa se tako pojavila njezina fotografija iz 2005. s revije popularnog dizajnerskog dvojca eNVy room.

Barbara Radulović proslavila se u showu Story SuperNova, a bila je proglašena najljepšom Hrvaticom. Izvor: Jurica Galoić/PIXSELL

Barbara je postala poznata domaćoj publici kada se 2002. natjecala u showu 'Story Supernova' koji je snimljen po uzoru na 'Američki idol'. 

Bila je među uspješnijim mladim kandidatima i nakon završetka emitiranja vodila je neke emisije na Novoj TV. Potom je postala zaštitno lice CMC-a, prve hrvatske glazbene televizije. Imala je i angažmane na HRT-u i 2012. je pobijedila u sedmoj sezoni emisije 'Ples sa zvijezdama' s partnerom Robertom Schubertom.

Barbara Radulović je pobijedila u sedmoj sezoni showa Ples sa zvijezdama.
Izvor: YouTube

Barbaru su čitatelji Indexa proglasili 2007. najljepšom Hrvaticom, a s vremenom je odlučila da joj ne odgovaraju svjetla reflektora i povukla se iz javnosti.

Preselila se u Austriju, bavi se producentskim poslom, povremeno snima reklame te posuđuje glas za crtane filmove.

Povezane vijesti

Magazin

Royals