Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U POTPUNOJ TAJNOSTI

OTKRILA I NEOBIČNO IME Amber Heard dobila dijete pomoću surogat majke

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Srednje ime djevojčice, Paige, odaje počast njezinoj majci Paige Heard, koja je umrla prošle godine

Izvor: Instagram

Amber Heard otkrila je da je kako je njezino prvo dijete rodila surogat majka. Tridesetpetogodišnja glumica obratila se pratiteljima na Instagramu kako bi podijelila emotivan trenutak u kojem je svoju djevojčicu držala na prsima i nježno ju grlila.

'Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti ovu vijest s vama. Prije četiri godine odlučila sam da želim imati dijete. Htjela sam to učiniti pod vlastitim uvjetima', napisala je. Također je otkrila da je djevojčici dala ime Oonagh Paige Heard, a Oonagh je ime irskog podrijetla i znači 'janje'. Čini se da je srednje ime Paige posveta njenoj pokojnoj majci Paige Heard, koja je umrla u svibnju 2020. godine.

 Izvori bliski Amber tvrde da je dijete odlučila dobiti uz pomoć surogat majke, nakon što joj je rečeno da nikada neće moći roditi. Ova vijest dolazi pet godina nakon podnošenja zahtjeva za razvodom od 58-godišnjeg glumca Johnnyja Deppa, a njih dvoje nedavno su bili uključeni u žustru sudsku bitku u kojoj su isplivali gnjusni detalji s obje strane.

Povezane vijesti

Amber je naglasila važnost žena koje mogu postati roditelji bez obzira na bračni status. 'Sad cijenim koliko je radikalno za nas kao žene da na takav način razmišljamo o jednom od najvažnijih dijelova naše sudbine. Nadam se da ćemo doći do točke u kojoj je normalizirano da ne želimo prsten kako bismo imali krevetić. Ona je početak ostatka mog života', zaključila je.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals