Angelina Jolie i The Weeknd viđeni su kako uživaju u romantičnoj večeri u Los Angelesu, usred njene ogorčene brakorazvodne bitke s bivšim suprugom, glumcem Bradom Pittom. U četvrtak navečer, 46-godišnja Angelina i 31-godišnji The Weekend pravog imena Abel Tesfaye, viđeni su kako napuštaju restoran poznat među slavnima  u Santa Monici.

Iako dosad nije bilo poznato da se poznaju, među njima postoje neke intrigantne veze, uključujući pjevača koji se u jednoj od svojih hit pjesama referirao na Angelininu. 'Opčinjen je njome, viđaju se već neko vrijeme i nikada nije bio  tako uzbuđen', rekao je izvor za američke medije. Nadalje, bivša djevojka The Weeknda, Selena Gomez , svojedobno se povezivala s Angelininim bivšim suprugom Bradom još 2016. godine.

UHVAĆENI! Angelina Jolie i The Weeknd uživali u romantičnoj večeri
Instagram 

Prošlog mjeseca Angelina je navodno ostala razočarana nakon što je sud dodijelio zajedničko skrbništvo nad djecom s Bradom, a ona se na tu odluku odlučila žaliti. Oskarovka dijeli šestero djece s bivšim suprugom Bradom - Maddoxa, Pax,  Zaharu, Shiloh i blizanke Knox i Vivian. Angelina je 2016. zatražila razvod pozivajući se na 'nepomirljive razlike', a finaliziran je 2019. 'Ona prolazi kroz težak proces i ovaj mladi pjevač joj pomaže da to prebrodi. Mogla bi se roditi ljubav', nadodao je već spomenuti izvor.