Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUŽAN DAN

SMRT U OBITELJI MEGHAN MARKLE Žali jer mu nije zadnji put rekla da ga voli

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Nikada nije upozao Harryja

Izvor: Profimedia

Ujak Meghan Markle, Mike Markle preminuo je nakon duge i teške bolesti. U izjavi za The Sun, neimenovani izvor tvrdi da je 82-godišnjak preminuo nakon bitke s Parkinsonovom bolešću. Isti medij izvjestio je da Mike nikada nije upoznao princa Harryja i nadao se da će imati tu priliku, ali je rekao kako je bio veoma ponosan na Meghan.

'Uvijek bi zastao kako bi rekao da je ponosan na nju, iako se nije često slagao s tim kako se suočava sa određenim stvarima. Govorio bi kako je cijela obitelj ponosna na nju, a i on je bio ponosan jer je bio u obitelji koja je dobila princa', govori izvor pa nastavlja: 'Mike je bio dražesan, nježan, divan starac, Uvijek je bio sretan kad su ga pitali za Meghan, ali kad god bi razgovarao s bilo kime, uglavnom je želio razgovarati o svojoj pokojnoj supruzi - toliko ju je volio', rekao je. Nakon smrti supruge, preselio se u prikolicu i živio je veoma skromno.

Povezane vijesti

Inače, Mike je prvi pomogao Meghan da nađe posao. Iskoristio je svoj utjecaj kako bi joj osigurao prestižnu praksu u američkom veleposlanstvu u Argentini kad je imala 20 godina i dok je još razmišljala o karijeri u međunarodnim odnosima.Međutim, posljednjih godina ujak vojvotkinje od Sussexa prozvao ju je 'primadonom'. Kako tvrdi izvor, Meghan je veoma pogodila smrt Mikea i ne može prežaliti što ga nije posjetila posljednji put i zagrlila. 

Ove tužne vijesti dolaze nekoliko sati prije nego što će vojvoda od Cambridgea, princ William i vojvoda od Sussexa, princ Harry ostaviti po strani sve napetosti zbog znak obilježavanja 60. rođendana njihove pokojne majke, princeze Diane. 

Izbor Urednika

Royals