Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anica i Robert Kovač otkrili tajnu 22 godine sretnog braka

Život im je nezamisliv bez sporta

 Izvor: Story

Nekadašnja misica Anica Kovač i njen suprug, bivši nogometaš Robert Kovač već godinu dana žive u Monacu gdje Robert radi kao pomoćni trener. Život uz more naprosto obožavaju, a i mentalitet ljudi im odgovara, djeca su im se privikla na nove škole, grad je siguran i lijep. Ipak, tvrde - doma je doma! Par je u braku 22 godine, do sad su živjeli u raznim gradovima, a njihova ljubav preživjela je sve izazove. U razgovoru za IN magazin otkrili su koja je tajna njihova uspjeha. 

 Izvor: Robert Gašpert

'Ljubavi, što je naša tajna? Ne pričamo i ne viđamo se!', našalila se Anica, a potom rekla 'Kad mi netko kaže 'skupa ste 22 godine', čini mi se nekako malo. I za 20 godina bit će mi malo. Ako budemo još toliko skupa', kroz smijeh je rekla Anica. Njihova ljubavna priča započela je kada je njoj bilo 18, a Robertu 20 godina. Prekinuli su nakon samo pet mjeseci jer, kako je mnogo godina kasnije rekla, oboje su bili još premladi da bi razmišljali dugoročno. Pet godina nakon prekida, Robert je lijepu manekenku vidio na televiziji i ponovno je kontaktirao. Iste godine ona se preselila kod njega u München, a dvije godine kasnije su se vjenčali. Zajedno su odlučili da će se ona posvetiti obitelji i prestati raditi kad je zatrudnjela s prvim djetetom. Danas imaju dvije kćeri, Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

 Izvor: Dražen Kokorić

Kako su otkrili za IN magazin, imaju mnoštvo zajedničkih interesa, a jedan od njih je sport. Anica je svojedobno bila i izvršna predsjednica karate kluba i željela da se i njena djeca bave tim sportom kojeg smatra umjetnošću . Leticija je, pak, iskazivala više ljubavi prema nogometu. 

Povezane vijesti

'Leticija je imala talent za nogomet, a Robert je smatrao da je to sport samo za muškarce. Eto, zbog toga mi je žao, ali razumijem ga kao oca, želio je da njegova kći bude lijepa, fina...', rekla je Anica. 'Htio sam je zaštititi', nadovezao se Robert o kćerki koja je nedavno proslavila 18. rođendan. 

Magazin

Royals